RESULTATS OPEN HEAD NTC PÀDEL, CUB, GEiEG i PÀDEL INDOOR LES CABANYES

NTC Pàdel, CUB, Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) i Pàdel Indoor Les Cabanyes. Aquests han estat els clubs on aquest cap de setmana han finalitzat les diferents proves del Circuit Open Head arreu del territori català.

El del NTC Pàdel ha deparat com a guanyadors masculins de 1ª a Roger Sagalés i Xavier Raventós després de derrotar a Albert Carmona i Xavier Rivera per un resultat de 4-6, 7-5 i 7-6. En noies la parella formada per Cristina Álvarez i Marta Pou van imposar la seva llei a 1ª categoria davant Sofia Romero i Lucía Romero per 6-1 i 6-3. A Tercera masculina els vencedors han estat Raúl Rodríguez i Rubén Gómez, 7-5 i 6-3 davant de Laureà Tamburini i José Galindo. A Quarta masculina, Jordi Segura i Dani Castro han fet seva la final per 7-6, 5-7 i 6-3 enfront de Sergi Franch i Toni Sánchez.

Els campions masculins del Bronze jugat al CUB de Cambrils són Josep Aymerich i Pablo Burdeos, que han guanyat per 1-6, 6-3 i 6-4 a Crtistobal Ramírez i Joel Climent. Les campiones femenines de 3ª del Bronze són Laura Pallarès i Júlia Garrido després d’imposar-se per 6-3 i 6-2 a la parella finalista formada per Mireia Villalba i Rut Fernàndez. A Tercera masculina el títol ha anat a parar a les mans de Roger Garola i Enric Reche, imposant-se per 6-4 i 6-0 a Ignasi Cerezuela i Àlex López.

En el Bronze jugat a les instal·lacions del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEIEG) els campions han estat Nicolai Maniukov i David Díaz després d’imposar-se 3-6, 6-4 i 6-1 a Víctor Maluquer i David Canudas. En fèmines, Ariadna Berdalà i Clàudia Fernàndez han resolt per 6-1 i 6-3 la final davant de Meritxell Deulofeu i Patrícia Alarcón. A Tercera masculina els guanyadors han estat Bernat Pladevall i  Joan Antoni Garcia, per 6-0 i 6-3 davant d’Albert Solé i Eduard Gubert.

Pel que fa al Bronze del Pàdel Indoor Les Cabanyes, Albert Trillas i Allen Perel són els campions en homes després de guanyar la final per 7-6 i 6-2 davant de Gerdad Sánchez i Òscar Martínez. A Quarta masculina els guanyadors han estat la parella formada per Manel Tabueña i Rubén Pérez, resolent la final per6-1, 3-6 i 6-0 contra Òscar Navas i Martí Puig.

La prova del Circuit Open Head que es disputa aquesta setmana es juga al CT Costa Brava.