RESULTATS OPEN HEAD DEL PÀDEL PUIGPELAT, CT VILAFRANCA I CLUB BELLATERRA

Les instal·lacions del Pàdel Puigpelat, del CT Vilafranca i del Club Bellaterra han estat les seus on aquest darrer cap de setmana han finalitzat les diferents proves del Circuit Open HEAD.

Al Pàdel Puigpelat els guanyadors masculins de Primera han estat Albert Trillas i Albert Carmona, després de resoldre la final al seu favor per 6-3 i 6-1 davant de David Batalla i Unai Miras. A Tercera masculina la parella formada per Juan Carlos Bernal i Eric Puig han guanyat per WO a Josep Andeu i Sergi Ferré. A Tercera femenina les campiones han estat Mònica Arasa i Maria Rosa Benedicto, per 5-7, 6-3 i 6-4 a Azucena Sanz i Meritxell González. A Quarta masculina els vencedors han estat Yeray Castilla i Jordi Fernàndez, per 3-6, 7-6 i 7-6 davant de Marc Martí i Alexandre Sugrañes.

En l’Open HEAD jugat a les pistes del CT Vilafranca, els campions de Primera han estat Gerard Sánchez i Pol Alsina després d’imposar-se per 6-4 i 6-1 a Pol Vaquero i Dani Ollé. A Tercera masculina, Eloy Borrueco i Manel Tabueña han derrotat per 6-4 i 6-1 a Josep Just i Erik Ramírez.

En la prova celebrada al Club Bellaterra, els vencedors de Primera Masculina han estat Joaquim Florensa i Oriol Bellver, 6-2 i 7-5 davant de Ugo Moreno i Miguel Mateu. A Tercera masculina els guanyadors són Marc Padró i Sergi Guitiérrez, 6-2 i 6-4 enfront d’Adrià Mogas i Arnau Arranz. A Tercera femenina les campiones són Yasmina Iglesias i Sandra Tena, per 6-2 i 7-6 enfront de Sandra Sánchez i Gisela Grau. A Quarta masculina, Josep Colls i Martí Burguet van derrotar 7-6 i 7-5 a Xavier Navarro i Eduard Lora.

Aquesta setmana, fins el diumenge 1 d’agost, l’Open Head es disputa a quatre clubs: Padelàrium Gavà, Club Pàdel Tennis Mir, Indoor Pàdel Bages i c¡Club Tennis Plana d’en Berga.