RESULTATS OPEN HEAD CT MASNOU I PÀDEL INDOOR GARROTXA

Les dues proves del Circuit Open Head disputades al CT Masnou i al Pàdel Indoor Garrotxa han finalitzat aquest cap de setmana.

Al CT Masnou els guanyadors masculins de Primera han estat Bernat Oriol i Sergi Serret després de derrotar a Nicolás Da Fonte i Víctor Casadevall per un resultat de 6-2 i 6-4. En noies la parella formada per Maria Marsal i Noa Moraga han doblegat a Primera categoria a les subcampiones, Julia Ortiz i Paula Font, per 6-4 i 6-3. A Tercera masculina els vencedors han estat Rateb Abougeib i Jordi Martinez, per un doble 6-2 davant de Jordi Mas i Enric Sistaré. A Quarta masculina, Marc Arrufat i Carlos Fernàndez han conquerit la final per 6-4 i 7-5 enfront de Gerard Parra i Arnau Vila.

En l’Open HEAD jugat a les pistes del Pàdel Indoor Garrotxa, els campions de Primera han estat Nicolai Maniucov i David Díaz després d’imposar-se 6-4 i 6-2 a Víctor Maluquer i Christian Cosculluela. En noies, Bruna Banyeres i Neus Vila han resolt per 4-6,  6-2 i 6-4 la final davant de Núria Tudela i Anna Camacho.

Aquesta setmana el Circuit Open Head es juga cinc clubs d’arreu de Catalunya: Pàdel Park Llavaneres, Pàdel Center penedès, CT Tarragona, CT Lleida i CT Costa Brava.