RESULTATS OPEN HEAD CT FIGUERES, ALELLA SISTRES I CLUB EGARA

CT Figueres, Alella Sistres i Club Egara han estat les seus dels clubs on han finalitzat les proves del Circuit Open Head disputades aquest darrer cap de setmana.

L’Open Head disputat al CT Figueres té com a guanyadors masculins de Primera a Nicolai Maniucov i Victor Maluquer després de derrotar a David Canudas i Marc Garcia per un resultat de 6-3 i 6-0. A Primera femenina la parella integrada per Ariadna Berdala i Claudia Fernàndez han guanyat per 7-6 i 6-2 davant d’Agostina Szyller i Mariana Ponzio. A Tercera masculina els vencedors han estat Josep Font i Sergio Zazo, 7-5, 4-6 i 6-1 davant d’Andrés López i Francisco Martínez. A Tercera femenina les campiones són Marina Sayo i Àngels Vendrell, després de doblegar per 6-1 i 7-6 a Jolanta Nita i Emilia Saskowska.

Els campions masculins de Primera categoria de l’Open HEAD jugat al Club Egara són Albert Cornellà i Aleix Planchat, que han guanyat per 5-7, 7-5 i 6-3 a Marc Gunfaus i Ivan Rubio. Les campiones femenines de Tercera són Tania Sanz i Mònica Fazio després d’imposar-se a Judith Hernàndez i Carola Padrós 1-6, 6-2 i 3-0, havent-se de retirar per lesió justificada les subcampiones. A Tercera masculina, Albert Casanovas i Gerard Rodríguez han guanyat per 2-6, 6-4 i 6-3 a Daniel Soler i Adrià Mogas. A Quarta femenina, Sandra Montia i Encarna Castilla han guanyat per 6-2, 4-6 i 6-0 a Laia Espí i Marta Espí. A Quarta masculina, Ton Marquès i Pol Soms han fet seu el campionat guanyant per un marcador de 6-2 i 6-1 a Johnathan Arrufat i Gerard Loarte.

En l’Open HEAD jugat al club Alella Sistres els campions de Primera han estat Ouier Zua i Marc Casals després d’imposar-se per 6-1 i 6-3 a Andrés Sepúlveda i Iñaki Marculeta. A Tercera masculina els guanyadors han estat Albert Guasch i Guillem Pujol, per 4-6, 6-1 i 6-0 davant Adrian Gonzàlez i Joel Millan. A Tercera femenina, Estela Villalba i Marta Pou, han derrotat per 6-3, 3-6 i 6-4 a Alba Marín i Georgina Lepi. A Quarta masculina el títol ha estat per Edu Ledó i Pau Vilabella, 6-3 i 7-5 enfront a Maral Plume i Oriol Rubio.

Aquesta setmana el Circuit Open Head té com a seu tres clubs catalans, concretament la competició es jugarà al Club Pàdel Cambrils, Urban Sport La Seu i CT Castellar.