RESULTATS OPEN HEAD CT COSTA BRAVA, CT LLEIDA, CT TARRAGONA, PÀDEL CENTER PENEDÈS I PÀDEL PARK LLAVANERES

Club Tennis Costa Brava, Club Tennis Lleida, Club Tennis Tarragona, Pàdel Center Penedès i Pàdel Park Llavaneres. Les pistes d’aquests clubs han estat les protagonistes de les diferents proves del Circuit Open HEAD que s’han disputat arreu del territori català.

El del Pàdel Park Llavaneres ha deparat com a guanyadors masculins de Primera a Álvaro Solà i Pol Vaquero després de derrotar a Enric Batalla i John Chun per un resultat de 7-5 i 6-4. A Tercera masculina els vencedors han estat Salvador Bort i José Juan Herraiz, per 5-7, 7-6 i 6-4 a Oriol Cabezos i Alejandro Reguant. A Quarta masculina, Iago Llibre i Mattia Nervegna han fet seva la final per 6-2 i 7-6 enfront de Jaume Floriach i Òscar Gonzàlez.

Els campions masculins de Primera categoria de l’Open HEAD jugat al Pàdel Center Penedès són Gerard Arnaldos i Pol Alsina, que han guanyat per un doble 6-4 a Oier Zua i Sergio Llarena. A Tercera masculina els vencedors han estat Jordi Masip i Xavi Carbonell, per 6-4, 2-6 i 6-1 a Àlex Nosea i Guillem Arnau.

En l’Open HEAD jugat a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona els campions de Primera han estat Ton Boquet i Marc Arbucias després d’imposar-se per un doble 6-3 a Sergio Bursa i Albert Viñas. A Tercera masculina els guanyadors han estat Gerard Sarlé i David Pasamontes, que han guanyat per 6-4 i 7-5 a Alfons Masero i Javier Fontanet. A Tercera femenina, Pili Teruel i Ana Quesada han derrotat per un doble 6-0 a Maite Quintana i Mònica Vidal.

Pel que fa a l’Open HEAD del Club Tennis Lleida, Rubén Cambray i Sergi Gómez són els campions de Primera en homes després de guanyar la final per 4-6, 6-1 i 6-0 davant de Roger Comenge i Joan Viladegut. A Tercera masculina els guanyadors han estat Jordi Freixes i José R. Solano, resolent la final per 6-7, 6-3 i 6-2 contra Òscar Subarroca i Alejandro Farré. A Tercera femenina, les guanyadores han estat la parella formada per Sònia Alarcón i Lidia Muñoz, derrotant per 6-2, 6-7 i 6-1 a Belén Casanovas i Patricia Sáez.

En l’Open HEAD disputat al CT Costa Brava els guanyadors de Primera han estat Nicolai Manicov i Albert Carmona després de derrotar per 6-4 i 6-3 a Víctor Maluquer i Christian Cosculluela. A Primera femenina, les guanyadores han estat la parella integrada per Agostina Szyller i Neus Vila, derrotant per 6-4 i 6-0 a Anna Camacho i Bruna Banyeres. A Tercera femenina la parella que ha alçat el títol és la formada per Elisabet Jorda i Maria Pujadas, per 7-5 i 7-6 davant de Georgina Pujadas i Cristina Osorio.

Aquesta setmana el Circuit Open Head es juga al Pàdel Vilacolum.