RESULTATS OPEN HEAD CT CASTELLAR, CLUB PÀDEL CAMBRILS I URBAN SPORT LA SEU

El Circuit Open Head ha finalitzat tres proves aquest cap de setmana i que s’han celebrat al CT Castellar, al Club Pàdel Cambrils i a l’Urban Sport La Seu.

L’Open Head disputat al CT Castellar té com a guanyadors masculins de Primera a Roger Matalonga i Noe Navarro que, tot i perdre el primer set al tie-break per 6-7 davant de Ricard Manchón i Marc Garcia, han remuntat els dos següents imposant-se per un doble 6-4.

A Tercera femenina la dupla formada per Sara Salcedo i Paula Cabanas han capgirat un 6-7 inicial en el primer set, per guanyar la final davant de Maria Zambudio i Georgina Morral per 6-3 i 6-1 en els dos següents. A Tercera masculina els vencedors han estat Joel Medie i Genís Vilaseca, 6-2 i 6-3 davant de Jordi Segura i Dani Castro. A Quarta masculina els campions són David del Pozo i Marc Merida, després de doblegar per 6-3 i 6-4 a Eloi Garcia i Marcos Toledano.

Per la seva part els campions masculins de Primera categoria de l’Open HEAD jugat al Club Pàdel Cambrils són Álvaro Montiel i Joel Client, que han guanyat per 6-4 i 6-3 a Raúl Hernàndez i Xavi Pueyo.

Les campiones femenines de Tercera són Gloria Pérez i Núria Gaya després d’imposar-se a Laura martí i Gemma Muñoz per un doble 6-3. A Tercera masculina, Jordi Pérez i Manuel Postigo han guanyat per 6-1 i 6-2 a Pedro Manuel Rodríguez i Francesc Xavier Roca. A Quarta masculina, Felipe Sánchez i Alejandro Garcia han conquerit el campionat per un marcador de 6-0 i 6-1 a Daniel Guallart i Francisco Moreno.

En l’Open HEAD jugat a l’Urban Sports La Seu els campions de Primera han estat Allen Perel i Gustavo Daniel Morales després d’imposar-se per 6-1, 3-6 i 6-1 a Sergi Utges i Gerard Martí. A Primera femenina les guanyadores han estat Berta Perdigues i Mònica Montraveta, per 7-5 i 6-3 davant d’Anna Aguareles i Maria Dolores Cejas. A Tercera femenina, Cristina Rohmund i Anna Leirado, han derrotat per 7-6 i 6-1 a Maria Josep Alonso i Ester Muntada. A Tercera masculina el títol ha estat per Ismael Freire i Nil Celades, per un doble 6-1 enfront a Esteve Segon i Aleix Burgueño.

Aquesta setmana el Circuit Open Head té com a seu dos clubs catalans, el Pàdel Vilablareix i el Pàdel Indoor Baix Penedès.