RESULTATS OPEN HEAD CT CAN BONASTRE, CT GORCHS I CT ROSES

CT Can Bonastre, CT Gorchs i CT Roses, a les pistes d’aquests tres clubs han finalitzat les diferents proves del Circuit Open Head arreu del territori català aquest darrer cap de setmana.

A la demarcació de Girona, l’Open Head celebrat al CT Roses ha deparat com a guanyadors masculins de Primera a Nicolai Maniucov i David Canudas després de derrotar a Victor Maluquer i Christian Cosculluela per un resultat de 6-3 i 6-4. En noies la parella formada per Agostina Szyller i Miriam Herruzo han imposat la seva llei a Primera categoria davant d’Ariadna Jiménez i Bruna Banyeres per 6-1 i 6-4. A Tercera masculina els vencedors han estat Alvaro Scott Martin i Jan Malinak, 6-2 i 6-4 davant d’Ignasi Vilanova i Eduard Perich. A Tercera femenina les campiones són Esther Rastrojo i Mar Vieyra, després de doblegar per un doble 7-5 a Severine Avertin i Àngels Vendrell.

Els campions masculins de Tercera categoria de l’Open HEAD jugat al CT Can Bonastre són Daniel Ollé i Pol Vaquero, que han guanyat per 4-6, 6-2 i 6-1  a Jonathan Almada i Pol Fuster. Les campiones femenines de Tercera són Fanny Blanquez i Andrea Pascual després d’imposar-se per 6-3 i 6-4 a la parella finalista formada per Florencia Stösslein i Meritxell Garcia.  A Tercera masculina, Javier Cintas i Roberto Irineo han guanyat per 6-3 i 6-2 a Eloy Borrueco i Manel Caliz.

En l’Open HEAD jugat a les instal·lacions del CT Gorchs els campions de Primera han estat Aleix Casadevall i Victor Casadevall després d’imposar-se per un doble 6 a 3 a Juan Pablo Bonini i Gustavo Figuera. A Tercera masculina els guanyadors han estat Eduard Porta i Guillem Pujol, per 6-2 i 6-0 davant d’Isidre Vallcorba i Sergio Benito.

Aquesta setmana el Circuit Open Head té com a seu tres clubs catalans, concretament la competició es jugarà al Club Egara, al CT Figueres i al Alella Sistres.