RESULTATS OPEN HEAD CLUB TENNIS VALLS I CLUB PÀDEL BLANES

L’Open Head disputat al Club de Tennis Valls ha coronat com a campions de 1ª categoria masculina a Sergio Bursa i Marc Romans, i a 3a femenina a Roser Pulido i Esther Pérez.

Bursa i Romans han guanyat la final per un doble 6 a 3 davant dels finalistes, davant la parella formada per Lluís Moreno i Èric Oya.

A 3ª femenina Roser Pulido i Esther Pérez han fet seva  la final per 6-3 i 6-2 guanyant a Montserrat Fernàndez i Xènia Vallvey.

A Tercera masculina el títol ha estat per Yeray Castilla i Adrià Martín, resolent per un doble 6 a 4 a Toni Olmos i Eduardo Pouza.  A Quarta masculina els vencedors han estat Javier Perez i Francisco Anchuela, després de remuntar un set advers, 3-6, adjudicant-se els dos següents per un doble 6 a 2.

Requena-Masó i Szyller-Lambregts , campions de l’Open Head del Club Pàdel Blanes

Marc Requena i Roger Masó s’han imposat en la final masculina de 1a masculina de l’Open Head del Club Pàdel Blanes. Els campions han derrotat en una final molt ajustada a Victor Maluker i Nicolai Maniucov per un resultat de 7-6, 6-7 i 6-3.

En noies, Agostina Szyller i Emmelien Lambregts, han obtingut el triomf en la final per 7-6 i 6-1 doblegant en la final a Paula Font i Júlia Ortiz.