RESULTATS OPEN HEAD CLUB TENNIS BARÀ I PÀDEL VILACOLUM

L’Open Head disputat al Club Tennis Barà ha coronat com a campions de 1ª categoria masculina a Sergio Bursa i Albert Trillas, i en la femenina a Laura Foix i Laura de Lamo.

Bursa, que tornava a la competició un cop recuperat de la lesió a l’espatlla dreta i que el va obligar a passar per quiròfan, ha tingut un retorn triomfal ja que fent parella amb Albert Trillas s’han imposat per 3-6, 7-5 i 6-2 als sotcampions, Nico Macchiaroli i Lucas Casella.

A 1ª femenina les ‘Laures’, Foix i Laura de Lamo, han imposat la seva llei en la final per 6-0 i 6-2 a la parella sotscampiona formada per Júlia Gallifa i Ares Llobera.

A Tercera masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Carlos Dominguez i Dani Fernandez, per 6-2 i 6-1 enfront d’Adrià Osuna i Gustavo Citores.

Suárez-Geli i Camacho-Tudela, campions de l’Open Head de Vilaconum

Gonzalo Suárez i Marc Geli s’han imposat en la final masculina de 1ª masculina de l’Open Head del Pàdel Club Vilaconum, a Torroella de Fluvià. Els campions han derrotat en la final a Jordi Bonet i Sergi Daranas per un marcador de 7-5 i 6-4.

En noies, Anna Camacho i Núria Tudela, tot i perdre el primer set per 3-6 enfront de les finalistes Mariana Ponzio i Anna Pareras, s’han sobreposat en els dos següents i els han fet seus al tie-break per 7-6 i 7-6

A Tercera masculina el títol ha caigut del costat de Marc Santoyo i Rafael Aguilera, per 3-6, 6-0 i 6-1 davant de Joan Passarrius i Sergi Darder.

Tres cites aquesta setmana del Circuit Open Head

Fins diumenge tres clubs catalans són seu de les proves del Circuit Open Head. Aquestes es disputen al Club Tennis Tarragona, Pàdel Indoor Tarrega i Club Tennis Figueres.