RESULTATS OPEN HEAD CLUB NATACIÓ MONTJUÏC I EL VENDRELL PÀDEL CLUB

Marc Monné i Joaquim Florensa, a Primera masculina, i Alba Carmona i Alba Peiró a Tercera femenina són els guanyadors de la prova del Circuit Open Head disputat a les pistes del Club Natació Montjuïc i que ha finalitzat aquest cap de setmana.

Monné-Florensa han guanyat la final imposant-se per 6-7, 7-5 i 6-2 als finalistes, Aitor Espinal i Marc Casals. En la final femenina de Tercera, les campiones han resolt per 6-4, 6-7 i 6-4 davant de Yasmine Casademont i Ainoa Magallón.

A Tercera masculina el títol ha estat per Gerard Torres i Xavier Ubeda, enfront de Raúl Sánchez i Dani López, per 4-6, 6-0 i 6-3. A Quarta masculina, Diego Martí i Sergo Valero han guanyat per WO la final a Abraham Cuadrado i Gerard Moratona.

Resultats Open Head El Vendrell Pàdel Club

Sergio Bursa i Pablo Burdeos han aconseguit el títol de campions de Primera masculina en l’Open Head del Vendrell Pàdel Club. El campions han derrotat per 6-0 i 6-1 a Rafa Rosell i Joel Climent. A Tercera femenina, Maica Ubeda i Eli Navarro, s’han imposat per 6-2 i 6-1 a Lau Ordoñez i Lourdes Ruiz. Per la seva part a Tercera masculina, els guanyadors són David Sabaté i Gastón Elías, per 6-3 i 6-0 enfront de David Fallaras i Guillem Giménez. Finalment a Quarta masculina, els campions són Ian Ribas i Cristian Muñoz, per 6-3 i 6-2 a Pepe Royes i Santi Talavera.