RESULTATS OPEN HEAD CLUB BONASPORT, CERVERA CLUB ESPORTIU MAS DURAN, CT MORA, X3 GIRONA PÀDEL I PUNTO PÀDEL

Club Bonasport, Cervera Club Esportiu Mas Duran, CT Mora, X3 Girona Pàdel i Punto Pàdel. Aquests han estat els cinc clubs d’arreu de Catalunya on han finalitzat les diferents proves, corresponents al Circuit Open HEAD aquest cap de setmana de Tots Sants.

El del Club Bonasport ha deparat com a guanyadors masculins de Primera a Albert Martín i Frank Condor després de derrotar a Oriol Vidal i Jan Pallarès per un resultat de 6-7, 6-2 i 6-3. En noies la parella formada per Carla Torres i Mireia Cano han imposat la seva llei a Primera categoria davant de Noelia Ibañez i Veronica Monje per 6-3 i 6-1. A Tercera masculina els vencedors han estat Víctor Heras i Marc Castelló, per 7-6 i 6-1 davant de Javier Cuenca i Martí Mas. A Quarta masculina, Lluís Porcar i Aimar Berasategui han fet seva una ajusatdíssima final per un doble 7-6 enfront de Joaquín Faure i Xavi Sánchez.

Els campions masculins de Primera categoria de l’Open HEAD jugat al Cervera Club Esportiu Mas Duran són Pablo Burdeos i Josep Aymerich, que han guanyat per 6-1 i 6-3 a Marc Puertolas i Arnau Allué. A Tercera masculina Abraham Alonso i Gerard Masfret han resolt per un doble 6-3 la final enfront Manel Torres i Alberto Gómez. Les campiones femenines de Tercera són Lara Balcells i Maria Grau després d’imposar-se per 7-6 i 6-1 a la parella finalista formada per Mariona Méndez i Carla Carbonell.

En l’Open HEAD jugat a les instal·lacions del CT Mora els campions de Primera són Jaume Pons i Albert Carmona després d’imposar-se 6-3 i 6-4 a Daniel Ollé i Pol Vaquero. A Tercera masculina els guanyadors han estat Albert Urbano i Alejandro Torner, que han guanyat per un doble 6-3 a Nico López i Eduard Casadevall.

Pel que fa a l’Open HEAD del X3 Girona Pàdel, Nicolai Maniucov i Édgar Oliver són els campions de Primera en homes després de guanyar la final per 6-2 i 6-0 a Aleix Bautista i Édgar Oliver. A Primera femenina Ariadna Berdalà i Clàudia Fernàndez han derrotat per 6-3 i 7-5 a Agostina Szyller i Mariana Ponzio. A Tercera masculina els guanyadors han estat Marc Garcia i Josep Bou, després de resoldre la final per un doble 6-3 contra Aniol Sens i Aleix Oviedo. A Tercera femenina, les guanyadores han estat la parella formada per Mireia Cebrián i Gina Soler, derrotant per 1-6, 6-2 i 6-3 a Eulàlia Torrellas i Tina Casademont.

Finalment, l’OPEN jugat al Punto Pàdel, ha definit a Sergio Bursa i Albert Trilles, com a campions, per 7-6 i  6-2 davant dels subcampions, Víctor Iglesias i Jan Cano. A Tercera Femenina, Laia Buira i Clara Gallardo s’han desfet en la final per 4-6, 6-3 i 6-1 davant de Roser Marquès i Roser Pulido. A Tercera masculina els guanyadors han estat Gerard Palacios i Daniel Cid, per 6-2 i 6-2 a Adrian Guisado i Vicente Carbonell. A Quarta masculina, el triomf ha estat per Pepe Royes i Santi Calavera per 6-3, 4-6 i 6-4, davant d’Ivan Lobato i Ivan Olivares.