RESULTATS OPEN HEAD CE AMPOSTA, CT REUS MONTEROLS, PÀDEL INDOOR FIGUERES, PÀDEL INDOOR TÀRREGA I PÀDEL INDOOR LES CABANYES

CE Amposta, CT Reus Monterols, Pàdel Indoor Figueres, Pàdel Indoor Tàrrega i Pàdel Indoor Les Cabanyes. Aquests han estat els clubs on aquest cap de setmana han finalitzat les diferents proves del Circuit Open HEAD arreu del territori català.

El del CT Reus Monterols ha deparat com a guanyadors masculins de Primera a Álvaro Montiel i Joel Climent després de derrotar a Àlex Casas i Albert Freixas per un resultat de 6-4, 3-6 i 6-3. En noies la parella formada per Laura Foix i Alba Gallardo han imposat la seva llei a Primera categoria davant de Maria Freixas i Eva Vives per un ajustat 7-5 i 7-6. A Tercera masculina els vencedors han estat Xavier Juste i Francesc Xavier Roca, 4-6, 6-1 i 7-5 davant de Pere Palet i Jorge Ortiz Quintana. A Tercera femenina les campiones són Meritxell Latorre i Mercè Gras, després de doblegar per 6-2 i 6-3 a Lourdes Berbel i Dolors Santaella. A Quarta masculina, Bernat Galbany i Manuel Algar han fet seva la final per 6-3, 1-6 i 6-1 enfront de Pepe Royes i Xavier Calmet.

Els campions masculins de Tercera categoria de l’Open HEAD jugat al CE Amposta són Marcel Espanya i Àlex López, que han guanyat per 6-3 i 6-2 a Xavier Fores i Carlos Anos. Les campiones femenines de Tercera són Eva Guasch i Janina Rodríguez després d’imposar-se per 6-2 i 6-3 a la parella finalista formada per Sonia Martínez i Laia Ferré.

En l’Open HEAD jugat a les instal·lacions del Pàdel Indoor Figueres els campions de Primera han estat Nicolai Maniukov i David Díaz després d’imposar-se 6-2 i 6-3 a Jordi Ibiza i Marc Alastruey. En fèmines, Peggy Maignien i Emmelien Lambregts han resolt per 6-1 i 6-2 la final davant d’Anna Camacho i Anna Pareras. A Tercera masculina els guanyadors han estat Antonio Valverde i Pol Granadero, per 3-6, 6-2 i 7-6 davant de Marc Castelló i Rafa Aguilera.

Pel que fa a l’Open HEAD del Pàdel Indoor Tàrrega, Pablo Burdeos i José Luís Correa són els campions de Primera en homes després de guanyar la final per 6-4 i 6-3 davant de Max Cucurull i Aleix Pozo. A Primera femenina, les guanyadores han estat la parella formada per Ares Llobera i Lorena Rouillon, derrotant per 6-2 i 6-1 a Sandra Azorín i Helena Boquet.   A Tercera masculina els guanyadors han estat Genís Vilaseca i Eric Puig, resolent la final per 6-3 i 6-4 contra Jaume Grimau i Esteve Torrent.

Finalment a la prova disputada al Pàdel Indoor Les Cabanyes, a Primera masculina el títol ha anat a parar a les mans d’Arnau Riba i Guillermo Closa, per 6-3, 2-6 i 6-3 davant de David Quirós i Oriol Martí. A Primera femenina, Marta Gallardo i Beatriz Santamaría han guanyat per 6-4 i 7-5 a Eleonora Gasparri i Martina Rosell. A Tercera masculina, David Mercadé i Jesús Gracia, han solventat la final per un doble 6 a 4 a Ramón Riazzo i Juan Luís Reyes. En noies, a Tercera, Adriana Riba i Veronica Miguel han conquerit la final guanyant 6-1 i 7-6 a Mireia Navarro i Mar Solé. A Quarta masculina, Xavier Gutiérrez i Marc Santamaría han fet seva la final per 6-4 i 6-3 als subcampions, a Raúl Notario i Rubén Notario.