RESULTATS DELS BRONZES SET CAMBRILS I SLAMPADEL

02.10.2018

Dues proves corresponents al Circuit Bronze Head han finalitzat aquest cap de setmana. Aquestes s’han disputat al Set Cambrils i al Slampadel.
El Bronze del Set Cambrils ha deparat com a guanyadors masculins a la parella Guillem Figuerola i Joel Climent, després de derrotar per 6-2, 3-6 i 7-5 a Àlex Casas i Martin del Pontigo. En noies, la parella formada per Ornella Visotto i Laura de Lamo van doblegar a Claudia Quintillà i Núria Tudela per 6-7, 6-2 i 6-1.
A Tercera masculina els guanyadors han estat Andreiws de Souza i Ivan Garri després de derrotar per 6-1 i 6-3 a Anibal Aymerich i Jorge Mayor.
Pel que fa al Bronze del Slampadel, Rodrigo Tornielli i Xavi Raventós són els campions en homes, després de resoldre per 2-6, 6-4 i 6-3 la final davant de Francisco Jose Rodriguez Ruiz i Albert Carmona. En categoria femenina Monica Montpart i Damia Donkervoort van guanyar per 6-1, 2-6 i 6-4 a Carla Mendez i Helena Mendez.
Les proves del Circuit Bronze Head que es disputen aquesta setmana són les següents: CT Llafranc, CT Urgell, Tennis Park, CN Terrassa, Pàdel Riba d’Ebre.

BRONZE SET CAMBRILS