RESULTATS DELS BRONZES DEL PÀDEL INDOOR FIGUERES, VILA SPORT I PÀDEL PUIGPELAT

13.6.2018

Un total de tres proves del Circuit Bronze Head han finalitzat aquest cap de setmana en diferents punts de Catalunya. Aquestes s’han celebrat al Pàdel Indoor Figueres, al Vila Sport i al Pàdel Puigpelat.
El Bronze del Pàdel Indoor Figueres ha deparat com a guanyadors masculins a la parella Marc Geli i David Díaz, després de derrotar a Albert Casals i Leonardo Decarli per un resultat de 6-1 i 6-1. En noies, la parella formada per Fiona Ligi i Ariadna Berdala van doblegar a Claudia Quintillà i Núria Tudela per 7-5 i 6-1.
A Tercera masculina els campions del Bronze del Pàdel Indoor Figueres han estat Sergi Roca i Jesús Gómez, després de resoldre la final per 5-7, 6-4 i 7-5 davant de Marc Plius i David Gou.
Pel que fa al Bronze del Club Vila Sport, Guiu Fabregas i Gonzalo De La Cal són els campions en homes, després de resoldre per 6-3 i 6-4 la final davant de Álvaro Jiménez i Josep Maria Aragay. En categoria femenina Sandra Tena i Júlia Municoy van guanyar per 6-4, 4-6 i 7-6 a Patrícia Gonzàlez i Sara Salcedo.
Els campions masculins del Bronze jugat al Pàdel Puigpelat són Cristóbal Ramírez i Àlex Casas, que van guanyar per 6-4, 3-6 i 6-4 a Rodolf Escoda i Javier Amilcar. Les campiones femenines del Bronze són Florencia Donsantti i Elisenda Sans després d’imposar-se per 6-3 i 6-0 a la parella finalista formada per Montse Castejón i Roser Pulido.
Les proves del Circuit Bronze Head que es disputen aquesta setmana són les següents: CD Terrassa Hockey, CT Urgell, CE Torremirona i CT Cunit.

BRONZE PADEL PUIGPELAT
BRONZE PADEL INDOOR FIGUERES