RESULTATS DELS BRONZES DEL MONTEROLS, ROSES I ATHLÈTIC TERRASSA

15.5.2018

Un total de tres proves del Circuit Bronze Head s’han celebrat en diferents punts de Catalunya. Aquestes s’han disputat al CT Reus Monterols, Athlètic Terrassa Hockey Club i CT Roses.
El Bronze del CT Reus Monterols ha deparat com a guanyadors masculins a la parella Pablo Greco i Luís Ferrini després de derrotar a Albert Freixas i Cristóbal Ramírez per un resultat de 6-1 i 6-2. En noies Sara Fuentes i Laura Casanova van doblegar a Queralt Salvans i María Felicidad Vázquez per 6-4 i 6-2.
A Tercera masculina els campions han estat Javi Cano i Isaac Sepúlveda, davant de Julià Giné i Carlos Pobo (4/6 , 7/6 i 7/5 ); i a Quarta masculina, Eric Garcia i Facundo Barrios davant de Xavier Magriña i Marc Utches (6/3 y 6/2).
Pel que fa al Bronze del Athtètic Terrassa Hockey Club, Antonio Ríos i Daniel Huerta són els campions en homes, després de resoldre per 1-6, 6-3 i 6-3 la final davant de Sergi Serret i Tino García. En categoria femenina Laura Dalmau i Laia González van guanyar per 3-6, 6-1 i 6-4 a Mireia Recasens i Esther Pérez.
A Tercera masculina els conqueridors del títol han estat Ignasi Canal i Albert Contreras, després de guanyar per 6-3, 3-6 i 6-4 a Martí Casas i Marc Casas. A Quarta Masculina Javier Ribera i Xavier Faluja s’han imposat per 6-2 i 6-4 a Joel Medie i Genís Vilaseca.
Els campions masculins del Bronze jugat al CT Roses són Sergi Curto i Albert Faxedas, que van guanyar per 6-3, 1-6 i 6-3 a Sergi Márquez i Òscar Pérez. Les campiones femenines del Bronze del CT Roses són Claudia Quintillà i Núria Tudela després d’imposar-se per un doble 6 a 4 a la parella finalista formada per Nuri Martínez i Ariadna Alarcón.
Les proves del Circuit Bronze Head que es disputen aquesta setmana són les següents: Cercle Sabadellès 1856 i CT Mollerussa.

bdr

BRONZE HEAD ROSES

BRONZE HEAD TERRASSA