RESULTATS DE LA PRIMERA PROVA DEL CIRCUIT SÈNIOR DE VETERANS FCP

18.3.2019

El tàndem format per Albert Olivé i Gerard Montserrat s’han imposat per 6-0 i 7-5 a Òscar Sanfulgencio i Carlos Carratalà. La parella tarragonina són els campions en la categoria +40 masculí de la primera prova del Circuit Sènior organitzat per la Federació Catalana de Pàdel.
En categoria +50 masculina els guanyadors han estat Manuel Bedmar i José Manuel Mateos, després de resoldre per 6-3 i 6-1 a Pedro Vernis i Jaume Berenguer. En homes també, en la final de +55 la parella formada per Vicenç Navarro i Ramón Costa, decantava la balança al seu favor per 6-2, 6-7 i 6-4 als finalistes, Juan Díaz i Carlos Vila.
Finalment en categoria mixta, Cristina Montolio i Carlos Carratalà, tot i perdre el primer set 6-7 al tie-break, es van fer per 7-5 i 6-4 davant de Billie Lou i Francesc Xavier Ceballos.
La competició, celebrada a les instal·lacions del Club de Pàdel Vilanova, va disposar de la presència de Miquel Bayona, delegat a Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel, que va presenciar les finals i va participar en l’entrega de trofeus.

GRUP SENIOR VETERANS CAMPIONS I FINALISTES