RESULTATS DE LA PRIMERA CITA DEL CIRCUIT SÈNIOR 2020

Les pistes del Tot Pàdel Center de Terrassa han estat la seu de la primera cita del Circuit Sènior de Pàdel en categoria +40 femení, +45 masculí i + 50 masculí.

En categoria +40 femení la final ha deparat un duel entre Judith Benet i Vanessa Morillas davant de Montserrat Durany i Silvia Canela. Benet-Morillas han resolt per 7-6, 0-6 i 6-2 la final al seu favor.

En la categoria +45 masculina el títol ha anat a parar a les mans de Alfred de la Fuente i Carlos Gunfaus després d’imposar-se per un doble 6 a 4 a Pablo Garde i Carlos Carratalà.

Finalment en categoria +50 els guanyadors han estat Josep Maria Torres i Tomàs Rubio, guanyant per 6-4 i 6-3 la final davant dels sotscampions, Alfonso Gamez i Carmelo Cano.
L’entrega de trofeus a guanyadors, guanyadores i finalistes va estar presidida per Miquel Bayona, delegat per Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel.

Novetats Circuit Sènior 2020

El Circuit Sènior 2020 tindrà aquest any tres proves més i ho completarà el Campionat Absolut per Parelles i també el de clubs. Com a novetats d’enguany d’aquest circuit s’ha establert que la classificació en el rànquing atorgarà plaça per ser preseleccionat per la selecció catalana pel campionat autonòmic. A més en cada prova del Circuit Sènior hi haurà sorteig de material esportiu pels participants i la persona responsable del Circuit Sènior recau en la figura de Jaume Pocurull.

 

CIRCUIT SENIOR TOT PADEL CENTER