RESULTATS COPA CATALUNYA OR I PLATA 2018

27.11.2018

Club Tennis Barcino B en categoria masculina i CE Valldoreix en categoria femenina s’han proclamat campions de la Copa Catalunya Or. La competició, disputada a les instal·lacions del Club Tennis Urgell, decantava la balança en homes favorable al CT Barcino després de guanyar per un marcador de 2 a 1 al Junio A. En fèmines, el CE Valldoreix s’adjudicava el títol per 2 a 1 doblegant en la final al CT Reus Monterols A.
Prèvi a l’entrega de trofeus, i que va disposar de la presència de Francesc Xavier Esteban, delegat a Lleida de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), la presidenta del CT Urgell, Blanca Nos, va llegir un manifest referent al dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, al que s’hi ha adherit també la FCP.
Pel que fa a la Copa Catalunya Plata, els campions han estat el Reial Club de Tenis de Barcelona 1899 en homes, mentre que en dones el títol ha estat per l’equip del Tot Pàdel Center A. En categoria masculina el RCT Barcelona 1899 s’imposava per 2 a 1 al conjunt cambrilenc del CUB Sports A. En categoria femenina el Tot Pàdel Center A guanyava per 2 a 1 en la final al Tennis Pineda Gavà per 2 a 1. La Copa Catalunya Plata 2018 ha tingut com a seu les pistes del Club Tennis d’Aro.

OR_CAMPIONS_CT BARCINO B

OR_CT REUS MONTEROLS_SOTSCAMPIONES

OR_GRUP

OR_SOTSCAMPIONS_JUNIOR A

OR_VALLDOREIX B_CAMPIONES

PLATA SOTSCAMPIONES_TENNIS PINEDA GAVÀ

PLATA_CAMPIONES_TOT PADEL CENTER A

PLATA_CAMPIONS RCT BARCELONA

PLATA_SOTSCAMPIONS_CUB