RESULTATS CIRCUIT OPEN HEAD: PÀDEL CLUB VILACOLUM, PÀDEL INDOOR LES CABANYES I NTC PADEL

Les instal·lacions del Pàdel Club Vilacolum, Pàdel Indoor Les Cabanyes i NTC Pàdel han estat l’escenari on aquest cap de setmana han finalitzat les quatre proves corresponents al Circuit Open Head.

Al Pàdel Club Vilacolum, Roger Masó i Marc Requena a Primera categoria masculina han guanyat la prova per un doble 7-5 enfront a Pau Navarro i Josep Boadas. Per la seva part a Primera femenina, Neus Vila i Anna Camacho han estat les vencedores per davant de Mariana Ponzio i Cristina Camó per 2-6, 6-2 i 6-4.

A Tercera masculina Vicen Lloret i Napo Cayuela han derrotat 6-3 i 7-5 a Jan Malinak i Arnau Caulas. A Tercera Femenina Maria Santos i Nathalie Serot han resolt per un doble 6-2 la final a Tiare Prat i Júlia Sastre.

A les pistes del Pàdel Indoor Les Cabanyes, a Primera femenina, Martina Rosell i Ana Carretero s’han imposat per un doble 6-3 a Isabel Martín i Marta Rogero. A Tercera masculina els vencedors són Manuel Pérez i Adrián Guisado, per 6-3 i 7-6 a Erik Ramírez i José Antonio Puga. A Tercera femenina s’han proclamat guanyadores la parella integrada per Cristina Barrenetxea i Núria Reina, per 6-0 i 6-3 a Marta Munné i Carolina de la Rubia. A Quarta masculina, Joel Jandula i Alberto Criado han guanyat la final per 6-4 i 6-2 a Pau Canovas i Guillermo Díaz.  

Pel que fa a la prova disputada al NTC Pàdel, a Primera masculina han guanyat Xavier Bartolomé i Juan Pablo Rodríguez, per 6-4 i 7-5 a Sebastian Ballester i Marc Gunfaus. A Primera femenina, Marta Pou i Cristina Álvarez han doblegat a Sara López i Carla Lara, per 3-6, 7-5 i 6-2. A Tercera masculina, Ivan Garcia i Alejandro Lucas-Vaquero han derrotat per 6-1, 1-6 i 6-2 a Rubén González i Santiago Maresca. Finalment a Quarta masculina, Ander Pombo i Adrián Jiménez, han aconseguit el triomf per 6-3, 6-7 i 6-2 enfront d’Àlex Lara i Ignacio López.