RESULTATS CIRCUIT OPEN HEAD CP SAN CRISTOBAL I CT LLAFRANC

Daniel Huerta i Sergi Serret a Primera categoria masculina i Alba Carmona i Alba Peiró a Tercera femenina, han guanyat la prova del Circuit Open Head finalitzat aquest diumenge a les pistes del CP San Cristobal.

La final masculina ha enfrontat als campions davant de Ricard Manchón i Pol Ferreres. Una que no es va poder acabar quan el marcador era de 6-2, 6-7 i 5-2 per lesió als isquiotibials de Ricard Manchón. A la final de Tercera femenina les campiones han aconseguit el trofeu per 7-6, 3-6 i 7-5 davant de Mariona Piñol i Nerea Luque.

A Tercera masculina els guanyadors han estat Ángel Pérez i Marc Carpena, davant de Jordi Guamis i Xavier Ustrell, als que han derrotat per 6-2, 4-6 i 7-6. A Quarta masculina, Julian Moraleda i Jose Galindo, s’han proclamat campions després de guanyar per 6-4 i 6-2 a Fabrizio Peruzzi i José Carlos Abella.

Open Head CT Llafranc

A Primera femenina el títol ha estat per Bruna Banyeres i Anna Pareras, que s’han imposat en la final a Neus Vila i Maria Oliver Llobet, per 3-6, 6-3 i 6-4. A Primera masculina, els guanyadors han estat Joel Curos i Héctor Escalante, per 7-5, 6-7 i 6-3 a Xavi Romero i Jordi Bort. Finalment a Tercera categoria masculina, Sergio Lozano i Carlos Garcia s’han imposat per 0-6, 6-3 i 6-1 a Xavi Bautista i Iban Sánchez.

Eva Llonch, vocal de pàdel de Girona de la FCP, va assistir a presenciar les finals del torneig i també va participar a l’entrega de trofeus.

OPEN HEAD CT LLAFRANCH OPEN HEAD CP SAN CRISTOBAL