RESULTATS CIRCUIT OPEN HEAD CN TERRASSA I CN CALDES

Les pistes del Club Natació Terrassa i del Club Natació Caldes han acollit les proves del Circuit Open Head que ha finalitzat aquest darrer cap de setmana. Entres totes dues proves, més de 170 parelles hi ha pres part.

A Terrassa, els guanyadors de 1a masculina són la parella formada per Arnau Riba i Josep Aymerich, després d’imposar-se per 6-4 i 7-6 a Toni Gómez i Albert Carmona. A Tercera masculina, Xavier Sandoval i Oriol Teruel han doblegat per 6-2 i 7-6 a Adrià Lombera i Marc Secilla. En noies, a Tercera femenina, Marta Vilaplana i Berta Juncosa, han derrotat per 6-3 i 6-1 a Judith Hernàndez i Carola Guillem. Per la seva part a Quarta masculina, els campions han estat Marc Gil i Òscar Bellart, per 6-4 i 7-5 enfront de Manel Marin i Lluís Marsa. A Quarta femenina el títol ha anat a parar a les mans d’Irene Moral i Carola Carreras, per 6-0 i 6-2 a Vanessa Frutos i Tania Lara. Finalment, a Cinquena masculina els vencedors són Manuel Moral i Fernando Pérez, després de guanyar per un doble 6-3 a Javier Muñoz i Daniel Dorado.

En l’Open Head del CN Caldes, Nicolai Maniucov i Adrià Costa són els campions, després de derrotar per 6-3 i 6-4 a Noe Navarro i Biel Torras. A Tercera femenina, Estela Arús i Zeltia Álvarez s’han imposat per 7-5, 2-6 i 7-5 a Carmen Valiente i Alba Juan. A Quarta masculina Héctor Oller i Ricard Rodríguez han resolt la final al seu favor per 7-5 i 6-2 a Ander Pombo i Carlos Planas.

Les dues pròximes proves del Circuit Open Head es disputaran del 12 al 19 de desembre al Terrassasports i al Pàdel Indoor Lleida.