RESULTATS CIRCUIT OPEN HEAD: CLUB BONASPORT I PÀDEL INDOOR CUB GARRAF

Les instal·lacions del Club Bonasport i del Pàdel Indoor Cub Garraf han estat l’escenari on aquest cap de setmana han finalitzat les dues proves corresponents al Circuit Open Head.

Al Club Bonasport, Frank Condor i Albert Martín a Primera categoria masculina han guanyat la prova per 6-3 i 6-2 enfront de Pau Margalef i Àlex Galan. Per la seva part a Primera femenina, Marta Sangrà i Damia Donkervoort han estat les vencedores per davant de Mar Burjats i Olga Martínez per 6-3 i 6-2.

Cristina Gomis, vocal de pàdel competició de la FCP ha assistit a les finals i a l’entrega de trofeus.

A Tercera masculina Rubén González i Santi Maresca han guanyat la final per 7-5, 6-7 i 6-3 a Sergi Ribot i Gerard Golet. A Quarta masculina el títol ha estat per Fernando Jiménez i Albert Martí, per un doble 6-1 a Oriol Matas i Xavier Navarro.

A les pistes del Pàdel Indoor Cub Garraf, a Primera masculina, Gerard Sánchez i Unai Hernández s’han imposat per 7-5 i 6-1 a Iker Hernàndez i Jan Cano. A Tercera masculina els vencedors són Carlos Santos i Jordi Vidal, per 7-6 i 6-1 a Óscar Pérez i David Granados. A Tercera femenina, Danae Fernández i Monika Luppens han guanyat la final per 6-3 i 6-4 a Mireia Torres i Laia Buira.

Eva Fons, vocal de pàdel del Circuit Català CUPRA de la FCP ha assistit a les finals i a l’entrega de trofeus.