RESULTATS CIRCUIT OPEN HEAD: APOLO CLUB ESPORTIU, CT GIRONA I TERRASSASPORTS

Les pistes de l’Apolo Club Esportiu, CT Girona i Terrassasports han estat l’escenari on aquest cap de setmana han finalitzat les tres proves corresponents al Circuit Open Head.

Pel que fa a la prova disputada al Terrassasports, a Primera masculina han guanyat Sergi Jiménez i Jordi Mas, per 5-7, 6-4 i 6-2 a Noe Navarro i Biel Torras. A Primera femenina, Marta Pineda i Lucia Rosa Vadillo han doblegat a Marta Pou i Sandra Tena, per 6-4 i 6-3. A Tercera masculina, Juan Molina i Ugo Moreno han derrotat per 7-6 i 6-2 a Ignacio Lopez i Arnau Anglarill. A Quarta masculina, Mariano Carrillo i Juan Huertas s’han imposat per 6-3 i 6-1 a Toni Sánchez i Alberto Díaz. A Cinquena masculina, Pablo Chaker i Joan Guitart han guanyat la final per 6-4 i 6-3 a Aitor Pérez i Gerard Segura.

A Torredembarra, a les instal·lacions de l’Apolo Club Esportiu, Ramón Charles i Eric Rebull a Tercera categoria masculina han guanyat la prova per 6-3 i 6-1 enfront de Alejandro Garcia i Alvaro Daniel De Pasquale. Per la seva part a Quarta masculina, els germans Gil Martin, Oriol i Marc, han estat els vencedors per davant de Juan Peña i Albert Marsé, per 6-0 i 6-2.

A les pistes del CT Girona, a Primera femenina, Sandra Guitart i Meritxell Deulofeu s’han imposat per 6-4 i 6-2 a Romina Sceats i Mireia Tuset. A Primera masculina els vencedors són Pau Navarro i Gerard Godó, per 3-6, 6-3 i 6-4 a Jan Aurich i Roger Masó. A Tercera masculina, Xavier Domenech i Genís Cardinale, han guanyat la final per 6-2 i 6-1 a Nicolás Pous i Gerard Espuña. A Tercera femenina les guanyadores, Marina Pujadas i Sandra Osuna han resolt per 6-4 i 7-5 a Roser Morera i Rosa Tarres.