RESULTATS CIRCUIT BRONZE X3 GIRONA PÀDEL, CT GIRONA I UP PÀDEL CLUB

5.11.2018

El Circuit Bronze Head de pàdel ha tancat aquest cap de setmana un total de tres proves. Aquestes s’han jugat al X3 Girona Pàdel, CT Girona i UP Pàdel Club.
Al Bronze del X3 Girona Pàdel, David Díaz i Nicolai Maniucov van derrotar a Carlos Pellejero i Eduard Collgros per 6-3 i 6-2. En noies Claudia Quintillà i Ariadna Berdala van doblegar a Núria Tudela i Núria Moran per 3-6, 6-3 i 6-2. A Tercera masculina els guanyadors van ser Gerard Palacios i Carlos Santos al imposar-se a Nil Rovirosa i Ton Rovirosa per 6-4 i 6-3.
A terres gironines aquest cap de setmana també ha finalitzat el Bronze del CT Girona, ja que la setmana anterior la pluja va impedir que les finals es puguéssin disputar. En homes David Díaz i Nicolai Maniucov aconseguien fer doblet aquest cap de setmana després d’imposar-se per 6-1 i 6-2 a Albert Casals i Leonardo Decarli per 6-1 i 6-2. En categoria femenina Meritxell Deulofeu i Sandra Guitart van guanyar per 6-0 i 6-2 a Yasmina Iglesias i Blanca Herrera.
Pel que fa al Bronze disputat a les instal·lacions del UP Pàdel Club, ha deixat com a guanyadors masculins a Arnau Riba i Marc Bernils per WO després que els finalistes, Víctor Bassols i Oriol Lázaro, no puguéssin disputar la final després que Oriol Lázaro patís un esquinç. La FCP li desitja una ràpida recuperació.

CAMPIONES BRONZE CT GIRONA

CAMPIONS BRONZE CT GIRONA

CAMPIONS BRONZE UP PADEL peke

FOTO GRUP BRONZE X3 PÀDEL GIRONA