RESULTATS CIRCUIT BRONZE: PUNTO PÀDEL, CLUB TENNIS GIRONA, SANT JUST PÀDEL CLUB I CT URGELL

22.10.2019

Les pistes del Punto Pàdel, Club de Tennis Girona, Sant Just Pàdel Club i Club Tennis Urgell han acollit els Bronzes que han finalitzat aquest cap de setmana amb els següents resultats:
A Tarragona el Bronze celebrat a les instal·lacions del Punto Pàdel de Santa Oliva ha deparat com a guanyadors a Abel Guisado i Maxim Grachev, davant de David Garcia i Daniel Garcia per 1-6, 6-3 i 6-2. En noies, Laura Casanova i Maria Freixas han doblegat a Roser Pulido i Teresa Juan per un doble 6-0 i 6-3.
A Tercera masculina la parella formada per Daniel Gasión i Luís Gómez s’han proclamat campions després de no disputar-se la final per incompareixença de la parella Ivàn Álvarez i Emilio Pauner.
En la prova del Circuit Bronze Head celebrada al Club Tennis Girona han guanyat en categoria masculina la parella formada per David Díaz i Gonzalo Suárez. Els campions s’han imposat per 7-6 i 6-1 a Sergi Márquez i Nicolai Maniucov. En fèmines, Agostina Szyller i Emmelien Lambregts han guanyat per 7-5, 3-6 i 6-2 a Meritxell Deulofeu i Sandra Guitart.
A Tercera masculina Jordi Suy i Mani Kurz s’han fet amb el títol després de guanyar 6-2, 4-6 i 6-2 derrotant en la final a Lluís Llena si Raimón Planells.
A Barcelona, el Bronze disputat al Sant Just Pàdel Club el triomf masculí de ha estat per Sergi Mullor i Frank Condor, per 6-4 i 7-5 davant de Juan Pablo Rodríguez i Rubén Solís.
En categoria femenina la victòria ha estat per Laura Dalmau i Mireia Recasens després de derrotar per 7-5 i 6-1 a Sandra Tena i Carla Cambra.
A la Terra Ferma, el Bronze jugat al CT Urgell ha proclamat a Óscar Peirón i Pablo Irigaray com a campions derrotant a la final per 6-7, 6-3 i 6-1 a Andreu Roure i Sergi Torres.

BRONZE CT GIRONA

BRONZE CT URGELL

BRONZE PUNTO PÀDEL

BRONZE SANT JUST CAMPIONES 1ª

BRONZE SANT JUST CAMPIONS 1ª