RESULTATS CIRCUIT BRONZE HEAD PUNTO PÀDEL, MARESME PÀDEL CLUB I PÀDEL ESTANY

16.10.2018

El Circuit Bronze Head de pàdel ha tancat aquest cap de setmana un total de tres proves que s’han disputat en diferents punts del territori català. Aquestes s’han jugat al Punto Pàdel, Maresme Pàdel Club i Pàdel Estany.
Al Bronze del Punto Pàdel de Santa Oliva, Sergio Bursa i Ivàn Garri van derrotar a Àlex Casas i Cristóbal Ramírez per 6-4 i 6-3. En noies Laura De Lamo i Rovanny Conle Castillo van doblegar a Florencia Donsantti i Eva Domenech per 6-4 i 6-0. A Tercera masculina els guanyadors van ser Gerard Palacios i Carlos Santos al imposar-se a Nil Rovirosa i Ton Rovirosa per 6-4 i 6-3.
Pel que fa al Bronze del Maresme Pàdel Club, Guiu Fabregas i Gonzalo De La Cal són els campions en homes, després de resoldre per un doble 6 a 4 la final davant de Nicolas da Fonte i Àlex Ponseti. En categoria femenina Carla Torres i Monica Montpart van guanyar per 6-4 i 6-1 a Monica Herberg i Cristina Marre. A Tercera masculina la parella formada per David Rasco i Òscar Naharro es van imposar a David Fernandez i David García per 6-1, 4-6 i 6-2.
A terres gironines, el Bronze disputat a les instal·lacions del Pàdel Estany ha deixat com a guanyadors masculins a David Díaz i Nicolai Maniucov per 6-3 i 6-4 després de derrotar a Gerard Godo i Eduard Collgros. En fèmines, Verònica Marin i Meritxell Deulofeu s’han imposat per 6-7, 7-5 i 6-2 a Claudia Quintilla i Ariadna Berdala.

BRONZE GRUP PUNTO PÀDEL

CAMPIONES BRONZE HEAD PADEL ESTANY

CAMPIONS BRONZE HEAD PADEL ESTANY