RESULTATS CIRCUIT BRONZE HEAD: EGARA, CT RIUDOMS, URBAN SPORTS LA SEU I CT ROSES

14.05.2019

Quatre proves del Circuit Bronze Head han estat les protagonistes arreu del territori català aquest darrer cap de setmana. Aquestes s’han jugat al Club Egara, Club Tennis Roses, Urban Sport Pàdel Club La Seu i al Club Tennis Riudoms.
Al Bronze del CT Roses, David Diaz i Walef Vinicius van derrotar a Victor Maluquer i Sergi Vera per 6-3, 4-6 i 6-3. En noies, Mariana Lucia i Anna Pareras van doblegar a Agostina Szyller i Maria Subira per 6-0 i 6-1.
La prova del Circuit Bronze Head celebrada al CT Riudoms ha deparat que Ivan Garri i Albert Trillas s’hagin fet amb el títol al imposar-se a Sergio Valverde i Oliver Garcia per 6-3 i 6-0. En fèmines, Aina Iglesias i Eva Montejo van guanyar per 6-0 i 6-3 davant de Arantxa Alejandre i Raquel Lizarte.
Pel que fa al Bronze del Club Egara, Rodrigo Tornielli i Alvaro Chueco són els campions en homes, per VO davant de Joan Lopez i Albert Bonavila. En categoria femenina Eva Fernàndez i Miriam Fons han guanyat per 7-6 i 6-2 a Ivet Escamilla i Juana Carmona.
A La Seu d’Urgell, el Bronze disputat al Urban Sport Pàdel Club La Seu ha deixat com a guanyadors a Franco Montañana i Gustavo Morales davant de Toni Perez i David Sancho per 6-2 i 6-3.
Aquesta setmana es disputen les següents proves corresponents al Circuit Bronze Head en aquests cinc clubs de Catalunya: CT Llafranc, CT Valls, Athletic Terrassa, CT Mollerussa i Pàdel Vilanova.

BRONZE CT ROSES CAMPIONES

BRONZE CT ROSES CAMPIONS

BRONZE EGARA

BRONZE RIUDOMS

BRONZE URBAN SPORTS LA SEU_FINAL MASCULINA