RESULTATS CIRCUIT BRONZE HEAD: CT MOLLERUSSA, VILANOVA, CT VALLS I CT LLAFRANC

24.05.2019

Quatre proves del Circuit Bronze Head han estat les protagonistes arreu del territori català aquest darrer cap de setmana. Aquestes s’han jugat al CT Mollerussa, Pàdel Vilanova, CT Valls i CT Llafranc.

Al Bronze del CT Mollerussa, Josep Maria Ribes i Robert Castells van derrotar a Juanlu Castillo i Jordi Sànchez per 6-0, 5-7 i 7-6. En noies, Mariona Vilella i Imma Querol van doblegar a Anna Martínez i Alba Martínez per 6-3, 1-6 i 6-2.
La prova del Circuit Bronze Head celebrada al Pàdel Vilanova ha deparat que Oliver García i Òscar Martínez s’hagin fet amb el títol al imposar-se a Juan Díaz i Xavier Ceballos per 6-4 i 4-6 i 6-1. En fèmines, Gisela Asensio i Laura Casanova van guanyar per 4-6, 6-4 i 6-4 davant de Carlota Leandres i Mònica Montpart.

Pel que fa al Bronze del CT Valls, Guillem Figuerola i Sergio Bursa són els campions en homes, després de guanyar davant de Àlex Casa i Albert Viñas per 6-3 i 6-1. En categoria femenina Mar Figuerola i Felicidad Vázquez han guanyat per un doble 6 a 4 a Mercedes Moreno i Maria Freixas.

El Bronze disputat al CT Llafranc ha deixat com a guanyadors a Sergi Curto i Albert Faxedas davant de Aleix Bautista i Édgar Oliver per 6-1 i 6-2.

Aquesta setmana es disputen les següents proves corresponents al Circuit Bronze Head: CT Figueres, CT Montnegre, Pàdel Indoor Figueres i Estival Park.

BRONZE CT MOLLERUSSA

BRONZE CT VALLS

BRONZE TERRASSA

BRONZE VILANOVA

BRONZE LLAFRANCH