RESULTATS CIRCUIT BRONZE HEAD: CT FIGUERES, CT MONTNEGRE, CUBELLES I ESTIVAL PARK

28.05.2019

Les pistes del CT Figueres, del CT Montnegre, del Pàdel Indoor Cubelles i del Estival Park han acollit els Bronzes que han finalitzat aquest cap de setmana amb els següents resultats:

Al Bronze del CT Figueres, David Díaz i Walef Vinicius van derrotar a Sergi Curto i Daniel Merlos per 6-2 i 6-1. En noies, Eva Garcia i Cristina Camo van doblegar a Yasmina Iglesias i Blanca Herrera per 6-3 i 6-4.

La prova del Circuit Bronze Head celebrada al Pàdel Indoor Cubelles ha deparat que Oliver García i Gerard Montserrat s’hagin fet amb el títol al imposar-se a Christian Guisado i Maxim Grachev per 6-3 i 6-4. En fèmines, Laura Casanova i Laia Buquera van guanyar per 6-3 i 6-1 a Beatriz Santamaria i Marta Gallardo.

Pel que fa al Bronze del Estival Park de La Pineda (Tarragona), Carlos Belles i Joel Climent són els campions en homes, després de guanyar a Àlex Casas i Daniel Ollé per 6-3 i 6-3. En categoria femenina Carlota García i Ainara Pozuelo han guanyat per un doble 6 a 2 a Laura Dalmau i Sara Fuentes.

El Bronze disputat a Sant Celoni, al CT Montnegre, el triomf ha estat per Víctor Bassols i Oriol Lázaro després d’imposar-se a Albert Segarra per 7-5 i 6-3.

Aquesta setmana es disputen les següents proves corresponents al Circuit Bronze Head: CT Salou i Club Pàdel Argelagues.

BRONZE CUBELLES

BRONZE ESTIVAL PARK

BRONZE FIGUERES

BRONZE MONTNEGRE