RESULTATS CIRCUIT BRONZE HEAD: CT BALAGUER, CT ARBÚCIES, WELNESS MAS PASSAMANER I SÀNCHEZ CASAL

30.04.2019

El Circuit Bronze Head de pàdel ha tancat aquest cap de setmana un total de quatre proves que s’han disputat en diferents punts del territori català. Aquestes s’han jugat al CT Balaguer, CT Arbúcies, Wellness Mas Passamaner i Acadèmia Sánchez Casal.
Al Bronze del CT Balaguer, Joan Massó i Roger Peruchet van derrotar a Siddhart Candame i Ramón Vilanova per 6-3 i 7-6. En noies Ares Llobera i Beatriz Peña van doblegar a Andrea De Dios i Júlia Font per 6-0 i 6-1.
La prova del Circuit Bronze Head celebrada al CT Arbúcies ha deparat que Gerard Avellaneda i Arnau Perich s’hagin fet amb el títol al imposar-se a Òscar Pérez i Víctor Maluquer per 6-4, 0-6 i 6-0. En fèmines, Sandra Tena i Carla Cambra van sobreposar-se a la pèrdua del primer set, per 2-6, per guanyar els dos següents per un doble 6-3 davant de Verònica Marin i Maria Subirà.
Pel que fa al Bronze del Wellness Mas Passamaner, Ivàn Garri i Sergio Bursa són els campions en homes, després de resoldre per 6-3, 3-6 i 6-3 la final davant de Albert Freixas i Cristobal Ramírez. En categoria femenina Maria Freixas i Laura Casanova han guanyat per 2-6, 6-3 i 6-3 a Marta Millan i Ester Puntes.
A l’Acadèmia Sànchez Casal, el Bronze disputat ha deixat com a guanyadors masculins a Roger Morte i Pol Espinal perun doble 6 a 3 després de derrotar a Martin Lucas i Ignasi Pinyol. En noies, Anna Vulart i Sandra Carnero s’han imposat per 6-1 i 6-2 a Andrea Pitarch i Carlota Leandres.

BRONZE ARBUCIES CAMPIONES

BRONZE ARBUCIES CAMPIONS

BRONZE CT BALAGUER

BRONZE MAS PASSAMANER