RESULTATS CIRCUIT BRONZE HEAD: BONASPORT I REUS DEPORTIU

Bronze Head Bonasport

Luis Llorens i Lucas de Quadras i Carolina Larroy i Damia Donkervoort s’han proclamat guanyadors del Circuit Bronze Head celebrat al Club Bonasport. En categoria masculina Llorens i de Quadras s’han imposat en un lluitadíssim partit davant de Òscar Naharro i David Rasco per un doble 7-6. Per la seva part en fèmines, les campiones Larroy- Damia Donkervoort han resolt per 6-2 i 7-6 la final jugada contra Marina Vilariño i Ana Domínguez.

A Tercera categoria masculina Hugo Valdez i Pol Fuster s’han proclamat campions per 6-2 i 6-4 davant de Adrià Mas i Feliciano Baratech.

BRONZE BONASPORT paint

Bronze Head Reus Deportiu

En el Bronze jugat a la capital del Baix Camp, els guanyadors en categoria masculina han estat Lucas Casella i Nicolas Macchiaroli. Els campions s’han imposat 6-2 i 7-6 a Ferran Barceló i Sergio Bursa. En categoria femenina Anna Martínez i Alba Martínez han guanyat per 6-2, 2-6 i 6-4 a Aina Iglesias i Mar Figuerola.

Aquesta setmana el Circuit Bronze Head es disputa a les pistes del Global Pàdel de Vila-seca i al NTC Pàdel de Castellarnau.

BRONZE REUS DEPORTIU