RESULTATS CIRCUIT BRONZE: GOLF COSTA DAURADA, PÀDEL ORGANYÀ, PENYA ARLEQUINADA I PÀDEL INDOOR GARROTXA

9.9.2019

Les pistes del Golf Costa Daurada, del Pàdel Organyà, de la Penya Arlequinada i del Pàdel Indoor garrotxa han acollit els Bronzes que han finalitzat aquest cap de setmana amb els següents resultats:
A Tarragona, el Bronze celebrat a les instal·lacions del Golf Costa Daurada, Sergio Bursa i Luis Ferrini han derrotat a Pablo Burdeos i Àlex Casas per 7-6 i 6-1. En noies, Laura Casanova i Andrea Sagnier han doblegat a Sara Fuentes i Ester Puntes després de remuntar un primer set en contra (5-7) i imposant-se en els dos següents per 6-3 i 7-5.
La prova del Circuit Bronze Head celebrada a Organyà ha deparat que Gerard Florido i Ramón Vilanova s’hagin fet amb el títol al imposar-se a Òscar Cerezo i Damien Gelabert en un partit molt igualat per 6-3, 2-6 i 7-6. En fèmines, Anna Aguareles i Natalia Font van guanyar per 6-3, 2-6 i 6-1 a Berta Perdigues i Mònica Montraveta.
Pel que fa al Bronze de La Penya Arlequinada, Marc Lerch i Luis Agulló són els campions després de guanyar a Marc Vadillo i Albert Marine per 7-5 i 6-2.
En el Bronze disputat al Pàdel Indoor Garrotxa el triomf ha estat per David Diaz i Walef Vinicius. La final no s’ha pogut disputar per lesió de l’altra parella finalista, Marc Alastuey i Jordi Ibiza.
Aquesta setmana el CT Banyoles, el SlamPàdel i el Vendrell Pàdel són seus de competició del Circuit Bronze Head.

BRONZE GARROTXA SEMIFINAL 1 BRONZE GARROTXA SEMIFINAL 2 BRONZE GOLF COSTA DAURADA BRONZE ORGANYA BRONZE PENYA ARLEQUINADA FINALISTESjpg