RESULTATS CIRCUIT BRONZE: FUNDACIÓ TORREMIRONA, PÀDEL CAMBRILS, MONTGAT MARINA CLUB I CD TERRASSA HOCKEY

18.06.2019

Les pistes de la Fundació Torremirona, Pàdel Cambrils, Montgat Marina Club i CD Terrassa Hockey han acollit els Bronzes que han finalitzat aquest cap de setmana amb els següents resultats:
Al Bronze de la Fundació Torremirona, Darío Pérez i Daniel Merlos van derrotar a Carles Isern i Roger Maso per 6-1 i 6-4. En noies, les germanes Cristina Camo i Mariana Lucía van doblegar a Cristina Isamat i Anna Camacho per 6-4 i 6-0.
La prova del Circuit Bronze Head celebrada al Pàdel Cambrils ha deparat que Sergio Bursa i Joel Climent s’hagin fet amb el títol al imposar-se a Albert Viñas i Daniel Galiano per un doble 6 a 1. En fèmines, Ester Puntes i Clàudia Sánchez van guanyar per 5-7, 6-3 i 7-6 a Carlota Garcia i Ainara Pozuelo.
Pel que fa al Bronze del Montgat Marina Club, Sergi Serret i Tino Garcia són els campions en homes, després de guanyar a Guiu Fabregas i Gonzalo De La Cal per 6-4 i 6-3. En categoria femenina Natalia Serret i Alba Marín han guanyat per un doble 6 a 3 a Petra Knabe i Cristina Alvarez.
El Bronze disputat al CD Terrassa Hockey, el triomf masculí ha estat per Marc Niño i Samuel Jones després de guanyar per 7-6 i 6-2 a Juan Molina Sicilia I Oriol Hernàndez.

Aquesta setmana el Club Natació Sant Cugat acull la prova del Circuit Bronze Head.

BRONZE MONTGAT PEKE

BRONZE TORREMIRONA

PADEL CAMBRILS