RESULTATS CIRCUIT BRONZE CT REUS MONTEROLS, CLARK PÀDEL WELLNESS, GEIEG, PÀDEL JUNEDA I PÀDEL CPI INDOOR CLUB

25.09.2019

Les pistes del CT Reus Monterols, Clark Pàdel Wellness, GEiEG, Pàdel Juneda i PàdeL CPI Indoor Club han acollit els Bronzes que han finalitzat aquest cap de setmana amb els següents resultats:
A la capital del Baix Camp, el Bronze celebrat a les instal·lacions del CT Reus Monterols, Sergio Bursa i Luis Ferrini han derrotat a Daniel Galiano i Albert Viñas per 7-6 i 6-3. En noies, Laura Casanova i Maria Freixas han doblegat a Eva Vives i Silvia Plasin per un doble 6-3.
La prova del Circuit Bronze Head celebrada al Pàdel Juneda ha deparat que Aureli Cortada i Sergi Utges s’hagin fet amb el títol al imposar-se a Francisco Bernabé i Adrià Villafranca per 6-2 i 7-5. En fèmines, Mariona Vilella i Imma Querol van guanyar per 4-6, 6-1 i 6-3 a Sandra Azorín i Gemma Pallerola.
Pel que fa al Bronze jugat al Clark Pàdel Wellness, Roger Matalonga i Bruno Alcalá són els campions després de guanyar a Xavi Marot i Jordi Masvidal per 5-7 i 6-2 i 6-2. En noies les campiones són Celsa López i Cristina Álvarez després de doblegar per 6-4, 4-6 i 7-6 a Marina Samper i Paula Font.
A Girona, el Bronze disputat al GEiEG el triomf masculí de 1ª ha estat per Nicolai Maniucov i Danel Barrenechea, per 2-6, 6-3 i 7-5 davant de David Díaz i Walef Vinicius. La final femenina de 1ª ha caigut del cantó de Ariadna Berdalà i Jesica Fernández, per un doble 6 a 1 davant de Claudia Quintillà i Agostina Szyller.
A Tercera masculina la parella formada per Enric Pallarès i Marc Ferrer han alçat el títol de campions derrotant per 6-3 i 7-6 als finalistes, la parella Xavier Miralpeix i Sergi Farreras.
A Sant Pere de Ribes, a les pistes del CPI Indoor Club els vencedors en homes han estat Lucas Casella i Sael Martínez, per 7-6 i 6-2 davant de Nestor Hernàndez i John Chun. En categoria femenina, la lesió de Beatriz Santamaría (que feia parella amb Marta Gallardo) va donar el títol a Billie Lou Sastre i Gisela Asensio.
Aquesta setmana el CT Cunit, CT Masnou, CT Costa Brava i Pàdel Cambrils són seus de competició del Circuit Bronze Head.

BRONZE CPI INDOOR CLUB

BRONZE CT REUS MONTEROLS

BRONZE GEiEG CAMPIONES

BRONZE GEiEG CAMPIONS 3ª

BRONZE GEiEG CAMPIONS

BRONZE PADEL JUNEDA

BRONZE CLARK PADEL CAMPIONES peke

BRONZE CLARK PADEL CAMPIONS peke