RESULTATS CIRCUIT BRONZE: CT CUNIT, CT MASNOU, CT COSTA BRAVA I PÀDEL CAMBRILS

01.10.2019

Les pistes del CT Cunit, CT Masnou, CT Costa Brava i Pàdel Cambrils han acollit els Bronzes que han finalitzat aquest cap de setmana amb els següents resultats:
Al Baix Penedès el Bronze celebrat a les instal·lacions del CT Cunit, Sergio Bursa i Albert Trillas han derrotat a Lucas Casella i Sael Martínez per 4-6, 7-6 i 6-4. En noies, Clara Miret i Marta Pineda han doblegat a Roser Pulido i Esther Pérez per un doble 6-4.
La prova del Circuit Bronze Head celebrada al Pàdel Cambrils ha deparat que Albert Viñas i Daniel Galiano s’hagin fet amb el títol després de imposar-se a Joaquín Gutiérrez i Martin del Pontigo per un marcador de 3-6, 6-4 i 6-3. En fèmines, Carlota Garcia i Ainara Pozuelo van guanyar per 6-1 i 6-3 a Laura Casanova i Maria Freixas.
A Tercera masculina la parella formada per Sergi Domingo i Alan Laguna han alçat el títol de campions derrotant per 6-0 i 6-3 als finalistes, la parella formada per Isamel Romera i Fran Garcia.
Pel que fa al Bronze jugat al CT Costa Brava, Roger Masó i Marc Requena són els campions després de guanyar a Arnau Perich i Gerard Avellaneda per 5-7, 6-4 i 7-5.
A Barcelona, el Bronze disputat al CT Masnou el triomf masculí de ha estat per Santiago Clavell i Rubén Rosende, per 6-4, 6-7 i 6-3 davant de Pol Alsina i Luis Agulló.
Aquesta setmana el Pàdel Estany, CT Tarragona, CN Terrassa i Pàdel Indoor CUB Garraf són seus de competició del Circuit Bronze Head.

BRONZE CT MASNOU

BRONZE CLUB SPORTS PÀDEL CUNIT

BRONZE CT COSTA BRAVA

BRONZE CP CAMBRILS peke