RESULTATS CIRCUIT BRONZE: CE AMPOSTA, CN VALLDOREIX, CT BARÀ I PÀDEL INDOOR FIGUERES

11.06.2019

Les pistes del CE Amposta, CN Valldoreix, CT Barà i Pàdel Indoor Figueres han acollit els Bronzes que han finalitzat aquest cap de setmana amb els següents resultats:
Al Bronze del CN Valldoreix, Arnau Riba i Oriol Bellver van derrotar a Albert Pradell i Pol Ferreres per 7-6, 3-6 i 7-6. En noies, les germanes Carla i Helena Méndez van doblegar a Júlia Gallifa i Andrea De Dios per un doble 6 a 2.
La prova del Circuit Bronze Head celebrada al Pàdel Indoor Figueres ha deparat que David Díaz i Walef Vinicius s’hagin fet amb el títol al imposar-se a Albert Faxedas i Sergi Curto per 5-7, 6-1 i 6-3. En fèmines, Ariadna Berdalà i Fiona Ligi van guanyar per 6-2 i 6-0 a Anna Pareras i Blanca Herrera.
Pel que fa al Bronze del CT Barà, Arnau Iñiguez i Pablo Burdeos són els campions en homes, després de guanyar a Fernando Troyano i Oliver García per 6-4 i 6-2. En categoria femenina Maria Freixas i Paula Font han guanyat per 6-4 i 6-2 a Laura Casanova i Marta Millán.
El Bronze disputat al CE Amposta, el triomf masculí ha estat per Martín Del Pontigo i Arnau Vidal després d’imposar-se a Òscar Martínez i Rubén Martínez per 6-2 i 6-1. En categoria femenina, Ester Puntes i Lydia Mestre, han doblegat a Pilar Ginovart i Laura Vegue per 6-2, 4-6 i 6-0.
Aquesta setmana es disputen les següents proves corresponents al Circuit Bronze Head: Fundació Torremirona, Pàdel Cambrils, Pàdel Montgat Marina Club i CD Terrassa Hockey.

BRONZE CE AMPOSTA peke

BRONZE CN VALLDOREIX

BRONZE CT BARA peke

BRONZE PADEL INDOOR FIGUERES CAMPIONES

BRONZE PADEL INDOOR FIGUERES CAMPIONS