RESULTATS BRONZES REUS DEPORTIU, PÀDEL JUNEDA, GEIEG I PADEL CENTER PENEDÈS.

27.9.2018

Reus Deportiu, Pàdel Center Penedès, Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEIEG) i Pàdel Juneda. Aquests han estat els clubs on aquest cap de setmana han finalitzat les diferents proves del Circuit Bronze Head arreu del territori català.

El Bronze del Reus Deportiu ha deparat com a guanyadors masculins a la parella formada per Àlex Casas i Cristóbal Ramírez després de derrotar a Ivàn Garri i Sergio Bursa per un resultat de 7-6 i 6-3. En noies la parella Ester Puntes i Arantxa Alejandre van imposar la seva llei davant de Flor Donsanti i Eva Domenech per un doble 6 a 2.

Els campions masculins del Bronze jugat al Pàdel Juneda són Òscar Peirón i José Luís Correa, que van guanyar per un doble 6 a 2 a Jordi Farrerons i Oriol Masbernat. Les campiones femenines del Bronze són Imma Querol i Mariona Vilella després d’imposar-se per 7-6 i 6-1 a la parella finalista formada per Sandra Martí i Anna Roset.

En el Bronze jugat a les instal·lacions del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEIEG) els campions han estat Marc Alastuey i David Díaz al imposar-se 6-3 i 6-2 a Eduard Collgros i Carlos Pellejero. En fèmines, Claudia Quintillà i Júlia Gutiérrez han resolt per 6-2 i 7-5 la final davant de Yasmina Iglesias i Maria Oliver.

Pel que fa al Bronze del Pàdel Center Penedès, Rubén Rosende i Xavier Pijuan són els campions en homes, després de remuntar per 3-6, 6-4 i 6-4 davant de Christian Guisado i Maxim Grachev Komleva.

Les proves del Circuit Bronze Head que es disputen aquesta setmana són les següents: Set Cambrils i Slam Pàdel.

BRONZE GEIG

BRONZE PADEL JUNEDA

BRONZE PADEL REUS DEPORTIU peke