RESULTATS BRONZES GRAN VIA MAR, ORGANYÀ, PLANA D’EN BERGA I GARROTXA

12.9.2018

Un total de quatre proves del Circuit Bronze Head han finalitzat aquest cap de setmana arreu de Catalunya. Aquestes s’han celebrat al CE Gran Via Mar, al Pàdel Organyà, al Plana d’en Berga i al Indoor Garrotxa.
El Bronze del CE Gran Via Mar ha deparat com a guanyadors masculins a la parella Eric Ginel i John Chun, després de derrotar a Ruben Souto i Nestor Hernandez per un resultat de 6-3 i 6-4. En noies, la parella formada per Patricia Gonzalez i Mireia Recasens van doblegar a Maite Cano i Laura Ubeda per 6-0 i 6-1.
Pel que fa al Bronze del Club Pàdel Organyà, Gerard Florido i Ramon Vilanova són els campions en homes, després de resoldre per 6-2 i 6-3 la final davant de Toni Perez i Daniel Flores. En categoria femenina Monica Montraveta i Berta Perdigues van guanyar per 6-1 i 6-3 a Elisabet Galdeano i Maria Rosa Obiols.
Els campions masculins del Bronze jugat al Club Tennis Plana d’en Berga són Alex Casas i Guillem Figuerola, que van guanyar per 7-5 i 6-3 a Lucas Casella i Cristobal Ramírez. Les campiones femenines del Bronze són Lydia Mestre i Laura De Lamo després d’imposar-se per 6-1, 3-6 i 7-6 a la parella finalista formada per Laia Mestre i Felicidad Vázquez.
En el Bronze jugat a les instal·lacions del Pàdel Indoor Garrotxa, els campions han estat David Díaz i Jordi Gallegos al imposar-se 6-4 i 7-5 a Roger Masó i Nicolai Maniucov. En fèmines, Maria Subira i Anna Pareras han resolt per 6-1 i 6-4 la final davant de Eva Garcia i Patricia Alarcon.
Les proves del Circuit Bronze Head que es disputen aquesta setmana són les següents: Star’s Pàdel i CT Banyoles.

BRONZE GARROTXA

BRONZE PLANA BERGA

BRONZE ORGANYA