RESULTATS BRONZES CT CUNIT, TERRASSA HOCKEY CLUB, CT URGELL I CE TORREMIRONA

19.6.2018

Un total de quatre proves del Circuit Bronze Head han finalitzat aquest cap de setmana arreu de Catalunya. Aquestes s’han celebrat al CT Cunit, al CD Terrassa Hockey Club, CT Urgell i CE Torremirona.
El Bronze del CT Cunit ha deparat com a guanyadors masculins a la parella Darío Re i Federico Rial, després de derrotar a Marc Bertran i Oriol Pages per un resultat de 6-3 i 7-6. En noies, la parella formada per Laura Lucas i Meritxell Ventura van doblegar a Sofia Ruiz i Annette Muller per 6-2 i 6-1.
Pel que fa al Bronze del CD Terrassa Hockey Club, Joaquim Florensa i Pablo Burdeos són els campions en homes, després de resoldre per 6-3 i 6-4 la final davant de Marc Niño i Abel Fernàndez. En categoria femenina Laura Dalmau i Júlia Gallifa van guanyar per 6-3 i 7-6 a Damia Donkervoort i Sandra Tena.
Els campions masculins del Bronze jugat al CT Urgell són Albert Ramírez i Albert Modol, que van guanyar per 6-4, 4-6 i 6-3 a Eduard Orteu i Joan Roma. Les campiones femenines del Bronze són Mariona Pueyo i Yasmine Trigueros després d’imposar-se per 6-0 i 6-2 a la parella finalista formada per Laura Pérez i Maria Higueras
En el Bronze jugat a les instal·lacions del CE Torremirona, els campions han estat Albert Casals i Leonardo Decarli al imposar-se 6-2 i 6-4 a Xavier Hernandez i Sergi Curto. En fèmines, Claudia Quintillà i Júlia Guitiérrez han resolt per 6-4 i 6-1 la final davant de Nuri Martinez i Ariadna Alarcon.
Les proves del Circuit Bronze Head que es disputen aquesta setmana són les següents: Pàdel Cambrils i CN Sant Cugat.

BRONZE CT CUNIT

BRONZE TENNIS URGELL

BRONZE TERRASSA HOCKEY

BRONZE TORREMIRONA