RESULTATS BRONZES CLUB PÀDEL CAMBRILS I CLUB TENNIS NATACIÓ SANT CUGAT

26.6.2018

Dues proves del Circuit Bronze Head han finalitzat aquest cap de setmana. Aquestes s’han celebrat al Club Pàdel Cambrils i al Club Tennis Natació Sant Cugat.
En el Bronze del Club Pàdel Cambrils els guanyadors masculins han estat la parella formada per Sergio Bursa i Lucas Casella, després de derrotar a Albert Viñas i Daniel Galiano per un resultat de 6-3, 6-7 i 6-2. En noies la parella formada per Sara Fuentes i Graciela Ferré van doblegar a Arantxa Alejandre i Ester Puntes per un doble 6 a 1.
A Tercera masculina el títol de campions l’han alçat la parella Andreu Romero i Javier Tomás, després de guanyar per 6-1 i 6-3 als finalistes Gerard Cuadrat i Tente Casado.
Pel que fa al Bronze del Club Tennis Natació Sant Cugat, Marc Niño i Abel Fernández són els campions en homes, després de resoldre per 6-4 i 6-2 la final davant de Marc García i Xavi Raventós. En categoria femenina Mireia Recasens i Esther Pérez van guanyar per un doble 6 a 3 a Laura Dalmau i Júlia Gallifa.
A Tercera masculina els guanyadors han estat la parella Àlex Verdú i Sergi Puigdemasa, després de guanyar per 2-6, 6-3 i 6-4 als finalistes Xavier Pérez i Juan de Dios Aguirre.

OR PADEL INDOOR BADALONA peke

TRIAY SAINZ CAMPIONES WPT VALLADOLID