RESULTATS BRONZE PLANA D’EN BERGA I CT PREMIÀ DE DALT

26.08.2019

Maria Freixas i Laura Casanova a 1ª categoria femenina i Sergio Bursa i Lucas Casella a 1ª categoria masculina, s’han proclamat vencedors de la prova del Circuit Bronze Head disputada a les pistes del Plana d’en Berga.

Freixas-Casanova van disputar la final davant de Ester Puntes y Lydia Mestre, a qui van derrotar per un doble 6 a 3. La parella Bursa-Casella per la seva part es van imposar en la final masculina a Edu Mata i Ferran Barceló en una final resolta per un marcador de 6-0 i 6-2 favorable als campions.

BRONZE PLANA D'EN BERGA

Bronze CT Premià de Dalt

En l’altra prova del Circuit Bronze Head finalitzada aquest cap de setmana i que es va celebrar al CT Premià de Dalt, en el quadre d’honor els campions masculins han estat Walter Kratti i Guillermo Casal, després de guanyar per 6-1, 4-6 i 7-5 a Aleix Puchol i Eloi Bombi.

A Tercera masculina la parella formada per Xavier Guilemany i Iñaki Marculeta s’han imposat a Tomas Taure i Jacob Cabañas per 6-1 i 6-2.

BRONZE PREMIÀ DE DALT

El Circuit Bronze Head torna al setembre

El Circuit Bronze Head descansa fins el pròxim 1 de setembre quan la competició tornarà amb quatre proves, les que es jugaran a: Penya Arlequinada, Club Pàdel Organyà, Pàdel Indoor Garrotxa i Golf Costa Daurada.