REPRESA DE LA COMPETICIÓ ESPORTIVA. PLA D’ACTUACIÓ PER EVITAR EL CONTAGI PER COVID-19

Un cop hem reprès la nostra competició federativa i tenint en compte que:

  • El Govern ha recuperat les competències de les emergències sanitàries d’acord amb el Decret 63/2020 de 18 de juny
  • Ens trobem en estat de nova normalitat
  • Tot el territori català es considerat una única unitat sanitària

us adjuntem el PLA D’ACTUACIÓ que descriu les mesures a adoptar en les proves que la Federació Catalana de Pàdel contempla a partir d’ara en el seu calendari.


Aquest Pla d’actuació respon a la necessitat de concretar i de posar en pràctica el PLA D’ACCIÓ PEL DESCONFINAMENT ESPORTIU DE CATALUNYA, aprovat pel  comitè tècnic del PROCICAT i en concret ens hem referit al recollit en el seu ANNEX 1. FASE REPRESA DE L’ACTIVITAT ESPORTIVA DE CATALUNYA

Al davant de qualsevol dubte d’interpretació del recollit en aquest Pla d’Actuació, o necessitat d’ampliar informació, prevaldrà sempre el recollit al PLA D’ACCIÓ PEL DESCONFINAMENT ESPORTIU DE CATALUNYA, aprovat pel  comitè tècnic del PROCICAT.

També cal esmentar que aquest Pla d’actuació queda subjecte a l’evolució de la pandèmia i per tant a les normes que les autoritats sanitàries vagin marcant.

Us desitgem que gaudiu molt dels vostres partits, tot seguint aquestes mesures que ens ajudaran a prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2.

Ens veiem a les pistes