REIAL CLUB DE POLO I CLUB TENNIS TARRAGONA REVALIDEN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS SENIOR DE 1ª CATEGORIA

07.10.2019

El Reial Club de Polo ‘A’ en categoria masculina i el Club Tennis Tarragona en la femenina s’han proclamat campions aquest cap de setmana del Campionat de Catalunya per Equips Sènior de 1ª categoria.
El RC Polo ‘A’ ha revalidat el títol aconseguit en l’edició de l’any passat després d’imposar-se en la final per 4 a 1 al Club Tennis La Salut. En categoria femenina les noies del Club Tennis Tarragona s’han proclamat campiones per WO al no poder presentar el RC Polo l’equip complert per incompareixença d’una de les seves jugadores.
Els equips masculins que perden la categoria i baixen a 2ª són el Cercle Sabadellès 1856 i el Junior FC.
A 2ª categoria masculina el RC Polo ‘B’ s’ha imposat en la final per 4 a 1 a l’altre finalista, el CT Tarragona. Ambdós clubs aconsegueixen l’ascens i l’any vinent disputaran el Campionat de Catalunya per Equips Sènior de 1ª categoria.
Les pistes del Tarragona Pàdel Indoor (TPI) han estat la seu del Campionat de Catalunya per Equips Sènior de 1ª i 2ª categoria. Durant les finals hi han estat presents Joan Plana, representant territorial per l’Esport a Tarragona i Albert Rius, delegat a Tarragona de la Federació Catalana de Pàdel.
La Federació Catalana de Pàdel ha fet entrega d’una placa a Juan Martín, soci propietari del TPI, pel gran treball realitzat pel club tarragoní durant la disputa del campionat.

CT TARRAGONA FEMENÍ

RC POLO A i B MASCULINS

RC POLO A MASCULÍ

RC POLO B MASCULÍ