RECEPCIÓ DEL PRESIDENT DE L’UFEC A LES SELECCIONS FEMENINES

La seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) va acollir el 20 d’octubre, un acte de reconeixement a les seleccions catalanes femenines de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), després de proclamar-se campiones d’Espanya en totes les categories, menors, absolutes i veterans.

L’11 d’octubre la selecció femenina absoluta de la FCP va aconseguir el títol de Campiones del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Absolutes 2015 a les instal·lacions del club Navarra Pàdel y La Bandeja. La gran final va ser contra la Federació Andalusa, i el resultat va ser un contundent 4 a 1. D’altra banda, per primera vegada la selecció catalana de ‎Pàdel Femení‬ ‪ de ‎Menors de la FCP‬ es va fer amb el títol estatal a Múrcia, vencent 2 a 1 en la final a Andalusia. Per últim, el cap de setmana del 24 de maig al PadelPoint de La Nucía, la selecció veterans va aconseguir el títol per tercera vegada consecutiva.‬

A l’acte van ser presents Gerard Esteva, president de la UFEC, qui va fer entrega d’un diploma de reconeixement a Pere Hernández, president de la FCP, pels èxits assolits, davant una nodrida representació de les integrants dels equips campions.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

recepcio1w