RC POLO I TENNIS BARCELONA S’IMPOSEN EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE 1A

El Reial Club de Polo de Barcelona ‘A’ femení i el Reial Club de Tennis de Barcelona 1899 masculí han estat els vencedors del Campionat de Catalunya per Equips de 1a categoria. Una competició que s’ha celebrat al Pàdel Park Llavaneres, amb una alta presència de públic gaudint de les finals. 

En categoria femenina s’ha produït un déjà vú, ja que tal i com va succeir l’any passat, el Reial Club de Polo de Barcelona ‘A’ s’ha imposat davant del mateix rival, el CT Tarragona, i per idèntic marcador, per 5-0. L’equip capitanejat per Eva Gayoso ha aconseguit així defensar el trofeu conquerit l’any 2020, en la prova celebrada a les pistes del CT Reus Monterols.

En homes la final reeditava també la de l’any 2020, però en aquest cas el Reial Club de Polo de Barcelona ‘A’ no ha pogut defensar la corona que va guanyar l’any passat. En una igualada i emocionant final el Polo ha cedit el tro al Reial Club de Tennis de Barcelona 1899 per 2 a 3. El conjunt capitanejat per Enric Sanmartí torna així a fer-se amb un títol, que no assaboria des de 2019.

La final del Campionat de Catalunya per Equips de 1a categoria ha estat presidida per Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel. El màxim responsable del pàdel català ha fet entrega a Óscar González, propietari del Pàdel Park Llavaneres, d’una placa en reconeixement al club per la hospitalitat, el treball i l’excel·lent organització demostrada durant el campionat.

Guanyadors dels Campionats de 2a a 6a categoria

En el Campionat de Catalunya per Equips de 2a categoria disputat al CT Reus Monterols, el campió masculí ha estat el CUB SPORTS (3-2 al CT Andrés Gimeno). En noies el CE Valldoreix ha estat el vencedor (4-1 al CN Sant Cugat). En el de 3a categoria jugat a La Penya Esports, el conjunt local ha estat el campió masculí (3-2 al CT Vic), mentre que en la categoria femenina el CT Barcino s’ha emportat el títol (3-2 al Pàdel Vendrell).

En el campionat de 4a categoria disputat al Pàdel Indoor Lleida, l’equip local masculí ha guanyat el trofeu (5-0 al Tot Pàdel Center). El de 5a categoria jugat al Pàdel Indoor Berguedà ha deparat com a guanyador masculí al CE Laietà B, que en la fase final de lligueta ha quedat classificat en primera posició, per davant del CE Granvia Mar. Finalment en el de 6a categoria, disputat a les pistes del Atlètic Terrassa Hockey, el vencedor masculí ha estat La Riera Pàdel (3-2 al CT La Salut).