RAÜL IÑIGUEZ I LAIA BONILLA, DEBUT AMB DOBLET I ASCENS AMB LA CATALANA DE MENORS

La Selecció Catalana arrodonia un cap de setmana per emmarcar el passat diumenge en la 18ª edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Menors. El combinat català, amb el lleidatà Raül Iñiguez com a seleccionador, i amb la lleidatana Laia Bonilla com a sotscapitana, es penjaven al coll les medalles després d’haver conquerit les dues finals -en categoria masculina i femenina- aconseguint així l’ascens a 1ª categoria, en la prova disputada a a la localitat malaguenya de Mijas.

En el quadre masculí la Selecció Catalana s’imposava a Galicia en el debut per 3-0; en semifinals a Cantabria per idèntic resultat, adjudicant-se la final davant de la Selecció de la Comunitat Valenciana per 2-1. En noies, les jugadores catalanes guanyaven en quarts de final 3-0 a la Selecció de la Federació Basca, posteriorment en semifinals van doblegar 3-0 a Cantabria, i en la final un nou 3-0 ha donat el triomf a Catalunya davant de la Selecció de la Comunitat Valenciana.

Debut amb accent lleidatà a la banqueta

El seleccionador català de menors, Raül Iñiguez, ha explicat que «estic molt orgullós de que la Laia i jo representem a la Terra Ferma. Debutar en aquest campionat i haver-ho fet guanyant ens dona molta motivació. Estic molt agraït a la Federació Catalana de Pàdel per la confiança».

Per la seva part, als seus 22 anys, Laia Bonilla s’estrenava com a sotscapitana tot apuntant que «en el seu dia quan era més petita era jo la que representava a Lleida com a jugadora en els campionats de menors, i ara, coses de la vida, em toca fer-ho des de la banqueta. Estic molt orgullosa».

Raül Iñiguez, de 46 anys, ha destacat la tasca del quadre tècnic de la selecció, on a més de la seva figura i la de la Laia, Quim Oriols assumint la responsabilitat de preparador físic i Oriol Moyes com a tècnic, completen un quadre tècnic de primeríssim nivell.