RAMOS/ENRICH TANQUEN L’ANY AMB PERFECTE AL CIRCUIT DE PERIODISTES DE BCN

19.06.2018

Valentí Enrich (Sport) i Joan Manel Ramos (El Punt-Avui) s’han proclamat campions de la Copa Masters del circuit APT/FCP de periodistes. La prova ha reunit les quatre millors parelles d’aquesta temporada del Circuit APT/FCP de periodistes de Barcelona i s’ha disputat a les pistes del Sant Just Pàdel Club, al municipi de Sant Just Desvern.
La parella de reporters gràfics es va imposar a la final als periodistes Alex Masana (L’Esportiu) i Eduard Gangoso (Barça TV) en un partit molt disputat jugat al millor de tres supertiebreaks a 10 punts. Els parcials van ser 10/0; 7/10 i 10/3 a favor de Enrich/Ramos.
Les altres parelles que van dispuar la Copa Masters van ser Jordi Grau i Noel Rodríguez (TV3) -que defensaven el títol que van aconseguir fa un any- i Llorenç Tarrés i Roger Bogunyà (Barça TV).
Primer es va jugar un tots contra tots amb el mateix format al millor de 3 supertiebreaks a 10 punts, i la parella campiona va sumar 3 victòries i la finalista 2. L’arbitre de la FCP, Toni Duch, va ser el responsable de dirigir la competició..
La temporada del circuit APT/FCP per periodistes es tanca amb el domini absolut de la parella Enrich/Ramos que ha fet l’any perfecte, pròxims a fer el seu primer Gran Slam, sumant els 3 títols de la temporada (i estan classificats per disputar la final del quart) i a més han guanyat la Copa Masters. Els televisius Jordi Grau/Noel Rodríguez han mantingut tot l’any una lluita intensa per destronar als campions, pero tot i arribar a les finals, els ha faltat un punt de sort. La lluita esta servida per la propera temporada.
La matinal celebrada al Sant Just Pàdel Club va acabar amb la tercera edició de la Festa del Pàdel per periodistes amb un magnífic dinar servit pel restaurant “Quart Set” a les instalacions del club. Al acte hi van assistir el president de la FCP, Pere Hernández, el vicepresident Miquel Carbó i el president de l’APT, Manel Serras.
El proper mes de setembre s’iniciarà la quarta temporada del Circuit de Periodistes que inclourà quatre proves i la Copa Masters.

apt peke3

apt peke

apt peke2