RAMÍREZ-CASAS I SALVANS-VÀZQUEZ GUANYEN EL BRONZE HEAD DEL CUB DE CAMBRILS

17.7.2018

Cristóbal Ramírez i Alex Casas, a 1ª masculina, i Queralt Salvans i Feli Vàzquez, a 1ª femenina, s’han proclamat guanyadors del Bronze Head del CUB Cambrils i que ha comptat amb la participació de 131 parelles.
Ramírez i Cases es van imposar per 6-3 i 6-4 als finalistes Gerard Francino i Marc Arbucias. Ramírez suma amb aquest triomf el seu quart Bronze de la temporada, mentre que Casas n’aconsegueix el setè.
A Primera femenina les guanyadores van ser Queralt Salvans i Feli Vàzquez, que van derrotar en la gran final per 6-4 i 6-3 a Meritxell Matamoros i Nikki Bowen. Aquest és el segon Bronze del curs per Salvans i el tercer per Vàzquez.
A Tercera masculina els guanyadors van ser la parella formada per Alberto Domínguez i Carlos Posada, que van vèncer per 6-3, 2-6 i 6-4 a Miguel Musté i Miguel Anguiano. A Quarta masculina, la parella que es va alçar amb el campionat va ser la formada Raúl Pereyra i Oriol Biete, després de derrotar en la final per un doble 6-3 a Eduard Jaimot i Albert Radua.

bronze head cub cambrils peke