RAMÍREZ-CASAS I GARCÍA-POZUELO CAMPIONS DEL MÀSTER BRONZE HEAD 2018

14.1.2019

Ainara Pozuelo i Carlota García en categoria femenina, i Cristóbal Ramírez i Àlex Casas en masculina, són els nous campions del Màster Bronze Head 2018 disputat a les instal·lacions del Pàdel Indoor Torredembarra.
Les joves Pozuelo i García s’han fet amb un títol que no tenien a les seves vitrines, i ho han aconseguit en la que ha estat la seva primera participació en la lluita per aquest trofeu. La parella campiona s’ha imposat a les finalistes, Laura Casanova i Sara Fuentes, en una igualada final i que s’ha resolt per 6-4 i 7-6 (7-1 en el tie-break).
En categoria masculina Cristobal Ramírez i Àlex Casas també han estrenat el seu palmarès amb aquest títol. Després de caure l’any passat en la final, enguany ha estat la bona i han derrotat a la final a la parella formada per Sergio Bursa i Lucas Casella en un excel·lent partit amb un marcador de 6-3, 2-6 i 6-3.
Aquest pròxim cap de setmana la demarcació de Tarragona gaudirà de la disputa del Màster Provincial que es celebrarà a partir de dijous al vespre al Global Pàdel Sports de Vila-seca. Dissabte també tindrà lloc la Diada del Pàdel de Tarragona a partir de les 21:30h al hotel Gran Palas de La Pineda amb la previsió d’assistència de prop de 400 persones.

CAMPIONS I FINALISTES MASTER BRONZE HEAD 2018