RAMÍREZ-CASAS I DE LAMO-PUNTES S’EMPORTEN EL BRONZE DEL NÀSTIC

02.05.2017

El tàndem format per Cristóbal Ramírez i Alex Casas, a Primera categoria masculina, i per Laura de Lamo i Ester Puntes, a Primera femenina, s’han proclamat vencedores del Circuit Bronze Head de pàdel disputat en les instal·lacions del Club Gimnàstic de Tarragona, amb una participació de 75 parelles inscrites en el quadre masculí i 32 en el femení.

Ramírez i Cases s’han imposat en la final a Abel Guisado i Max Cucurull per 7-6 i 6-0, en un partit molt equilibrat a la primera màniga que s’ha decidit en el tie-break. És el segon triomf consecutiu de Ramírez, qui la passada setmana es va imposar al Reus Monterols al costat d’Albert Freixas, i el tercer de la temporada per a Casas.

A Primera femenina Laura de Lamo i Ester Puntes han batut a la final del Bronze del Nàstic a Nikki Bowen i Meri Matamoros per 6-0 i 6-1. És el primer triomf en un Bronze per a totes dues en aquesta temporada, estrenant així el seu palmarès.

A Tercera masculina han resultat guanyadors Eduardo Pouza i Toni Olmos, després de derrotar per 4-6, 7-6 i 7-6 als finalistes Carles Parés i Toni García-Ramos.

Bronze Nàstic